Astăzi poți fi un informator!

Pentru că astăzi este Ziua Domnului, m-am gândit să nu cumva să stric ziua cuiva cu vreo postare prea greu de digerat. Așa că m-am orientat spre un mic paragraf care m-a făcut să izbucnesc în râs chiar în sala de lectură de la CNSAS. Securitatea îl interceptase și pe Sfântul Duh! Iată ce declarau niște informatori, vecinii unui penticostal:

„În cursul supravegherii informative, colaboratorii „Ducu Ionescu” și „Ciprian” ne relatează următoarele privind pe numitul LUCA VASILE, maistru la Întrep. Mașini Electrice București. […] De circa un an este vizitat frecvent de un individ la sosirea căruia copiii rostesc cuvântul «PACE» în semn de salut, unul dintre copii a afirmat că persoana respectivă este «Sfântul nostru Duh».”

Așadar, dacă astăzi mergeți la Casa Domnului și vă întâlniți cu Sfântul Duh – și aceasta vă doresc tuturor –, să-L primiți bine, să vă bucurați de prezența Lui și să informați corespunzător!

Dacă și Dumnezeu are simțul umorului, cred că și El s-a amuzat de prostioara altui informator, care vedea în vorbirea în alte limbi un indiciu al conspirativității credincioșilor:

„Primesc la adunarea lor diferiți cetățeni, însă în prezența acestora schimbă rugăciunile și vorbesc cu Dumnezeu în diferite limbi care nu le înțelege nimeni.”

Iar dacă Diavolul nu are simțul umorului, sper să crape de ciudă ori de câte ori creștinii se roagă lui Dumnezeu în alte limbi, fiindcă ei atunci rostesc lucrurile minunate ale lui Dumnezeu, iar Satana, ca și informatorul citat mai sus, este lăsat pe dinafară.

Să aveți o duminică binecuvântată!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s