Rezumatul întâlnirii de la Brașov (003)

Vai! Azi dimineață când m-am trezit, mi-a căzut banda de la Brașov! Vai! Nu sunt superstițios, dar mă întreb dacă acesta nu e un semn să vorbesc. Ce părere aveți?

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

25 de răspunsuri la Rezumatul întâlnirii de la Brașov (003)

 1. cimpoeru nicolae zice:

  Cei CARE IL CUNOSC PE DOMNUL > DACA TAC EI PIETRELE VOR VORBI !
  CACI CEI CARE AU NADEJDEA REVEBNIRII DOMNULUI NU SE POT SPERIA cu bau! bau!
  pentru ca cel care este in ei este mai tare decit cel care este in lume!

 2. Nicu zice:

  „Întăreşte-te, îmbărbătează-te, şi lucrează; nu te teme, şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului.” (1 Cronici 28)

 3. Cred ca ar trebui sa fim mult mai atenti atunci cand sfatuim pe cineva . Nu putem sa aruncam pur si simplu cu versete biblice daca nu avem o calauzire in acest sens. In cazul lui Vasilica , datorita complexitatii situatie ,trebuie sa discernem foarte bine care este voia lui Dumnezeu si sa o delimitam bine de voia noastra. Si eu mi-as dori sa se schimbe multe ,dar nu stiu daca acum este timpul hotarat de Dumnezeu, s-ar putea sa fie , s-ar putea sa nu fie. Asa ca Vasilica , identifica vocea lui Dumnezeu din interiorul tau si urmeaza-i calauzirea. Domnul Isus sa te calauzeasca ! 🙂

 4. Alin Cristea zice:

  Vuvuzelizează-te, Vasilică…

 5. mihai laczko zice:

  HMMM…
  Acts 4:19-20
  Drept răspuns, Petru şi Ioan le-au zis:
  „Judecaţi voi singuri dacă este drept înaintea lui Dumnezeu să ascultăm mai mult de voi decît de Dumnezeu; căci noi nu putem să nu vorbim despre ce am văzut şi am auzit.”

 6. DRAGO zice:

  Fr.Vasilica,
  Atentie…”teatrul de operatiuni” SA MUTAT – de pe blogul tau( fosta secu& NP)-pe blogul Fr.Lascau unde sint 2(doua )tabere PUTERNICE SI OSTILE (Bordul AOG & Presedintele AOG). Pina in prezent se constata un”UP DATE” a noii”forme si tactici de lupta” in vederea pregatirii MARELUI EVENIMENT -RAPIREA-.
  DOAMNE DANE INTELEPCIUNE SA PUTEM DISTINGE CU CLARITATE -CONFORM VOII TALE-TIMPUL PE CARE-L TRAIM.

  • Fr.Drago, mă bucur că discuția se mută pe blogul lui Petrică, dar sunt sigur că și el se va bucura când discuția se va muta definitiv în… Portland. Acolo este locul ei, și faptul că atâția oameni din Portland inundă siturile acestea pentru mine este o dovadă că lipsește local cultura dialogului și mediul adecvat pentru aceasta. Vreau să știi că sunt îndurerat de turnura pe care au luat-o discuțiile, că mă doare pentru fratele Nicky și mă doare să văd confuzia care s-a creat în acest caz. Adevărul ne poate face liberi și ne poate scuti de o mulțime de probleme ulterioare. Îi încurajez din toată inima pe comentatorii de pe blog să îl lase pe fratele Nicky în pace, fiindcă tot ce trebuia spus s-a spus, și încă multe altele… Cel puțin la mine nu vor găsi ecou mesajele celor care doresc să îmi arate cât de mult greșește NP acum prin reacția lui. Nu am de gând să răspund nici la acuzațiile pe care le-am văzut în scrisoarea trimisă unor coriști, fiindcă m-aș umple de ridicol. Mă voi mărgini doar să menționez că acei care lansează acest fel de mesaje au experiență în dezinformare și manipulare.

 7. ioanjoldes zice:

  Este important:
  Când spui :Omul are bucurie sa dea un raspuns cu gura lui, si ce buna este o vorba spusa la vreme potrivita! – (Prov.15:23)
  De ce spui: Nu faceti nimic din duh de cearta sau din slava desarta (Filipeni 2:3)
  Cum spui: Tot ce faceţi, să fie făcut cu dragoste!(1Cor. 16:4)
  Pentru că vor exista întotdeauna consecinţe: Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vină, si din cuvintele tale vei fi osândit.(Mat.12:37)

 8. Liviuc zice:

  Cred ca voia Lui Dumnezeu este sa avem in conducerea bisericilor noastre, oameni curati si nesantajabili. Nu cred ca Dumnezeu ar privi cu placere sa vada cocotandu-se in functii oameni compromisi si nesinceri, iar tu daca sti pe vreounul vizat ai fi vinovat „… le voi cere sangele din mana ta…” zice in Ezechiel. Cei vizati trebuie avertizati (chiar daca nu in public) si daca vor iesi pe functii sa procedezi ca si cu „Pavel Viorel”

 9. Valer Brancovan zice:

  Frate Vasilica, frate Vasilica…!
  Vreau sa cred ca nu doar ai dorit sa ne descretesti fruntile cu umorul rezultat din metafora cu duct-tape-ul, ci ca orice „profet” care se respecta, vei decoda „semnul”si ne vei impartasi exact care este semnificatia sa. Altfel, va fi in continuare, ceva la … mintea cocosului, prea multi cocosi/vuvuzele, etc! Eu unul, ma gindesc ca ar fi existat un stagiu intermediar intre cu banda si fara banda: ce ai zice de o banda…gaurita, prin care ar razbate ceva pneume?! Banda asta gaurita ar fi cred o imagine buna pentru toti anonimii de tipul „pdx, unmembrudinturma, drago, dandinp, etc,etc” care nu au curajul sa aiba fata si nume ci doar ventileaza frustrari si nedumeriri cu carul si ar vrea ca altii sa le dea solutii pentru dilemele populare. Am apreciat ca, de exemplu, unul de pe acolo a devenit vajnicul Gabi Bogdan si este o placere sa ii citesc ingenioasele iluminari impartasite la scena deschisa. Ma maninca buricele virtuale cum as raspunde unor din nord-vest, care ar trebui sa nu tot astepte sa scoata castanele din foc cu vreun consiliu de atlanti sau comunicate aogiste, pe bloguri de pe mapamond! Cred ca ai subliniat bine ca ceea ce se intimpla in las vegas trebuie sa stea in las vegas, adica dezbaterile pe cazuri geografice sa stea cu geografia locala. Demersul RM are ceva mai bun de facut decit sa reia la diverse nivele aceeasi trinta, cu furci, coase si…vuvuzele, ca pe vreme lui horeacloscasicrisanii comunismului.
  By the way, m-as bucura daca mi-ati putea spune cum as putea face un search pe site-ul RM pentru a-mi recupera postarile, sub numele „val” si cel real,”v.b.”pentru ca nu am nici o copie. Poate ca Dvs. avind acces la toate stringurile ati putea colecta pentru mine acele postari si aveti adresa mea de email ca sa mi- le trimiteti. Va multumesc anticipat pentru sprijin si in ce ma priveste, ramin un fan entuziast al demersului, cred ca este lucrul cel mai tare adus pe rol de Domnul pentru ropenti mov. de multe,multe decenii!
  Pace tie viteazule, du-te cu puterea aceasta pe care o ai!
  Valer Brancovan

 10. fr. Gheorghe zice:

  Cel mai intelept este sa ne punem teip la gura sau fermoar sau ceva ca gura sa taca, fiinca cuvintul spune clar cu ce judecata judecam v-om fi judecati ;
  Trebue sa ne gindim ca timpul persecutiilor va mai veni si atunci Dumnezeu ne v-a trece si ne v-a cintari pe fiecare daca nu prin securitate , se vor mai gasi cintare asemanatoare se va mai gasi ” NEGUSTORIE DE FRATII” … poate si mi grele necazuri sa vina .
  Si cind biserica va mai ajunge persecutata , ce vom face noi cei de astazi?
  Ce decizi vom lua noi cind ni se va pune cintarul in fata ????
  ” In cer pe flori nu poti fi dus cind altii sau luptat,
  si pentru Regele Isus viata lor si-au dat” ….

 11. IONEL ANDRUS zice:

  VASILICA,

  AM MAI SCRIS CA DACA AR FI SA TE PREMIEZ CU UNUL DIN SEMNELE DE CIRCULATIE ,ATUNCI TI-AS ACORDA ,,,,,,,, SENS UNIC „”””””” !
  NU TREBUIE SA CEDAI IN FATA CELOR FARA FRICA DE DUMNEZEU SI FARA RUSINE DE OAMENI !

  CU RESPECT , IONEL -RO.

 12. Gherghel Virgil zice:

  Bine ca au picat benzile inainte de congres.

 13. Marcel Dogar zice:

  O voce lăuntrică îmi şopteşte, că banda lipită peste guriţa vorbitorului are de-a face cu interdicţia de a publica sau „vinde” detalii „informaţionale” despre persoanele propuse pentru candidatură, în caz că aşa ceva (adică astfel de detalii) ar exista.
  Cu alte cuvinte, operatiunea „Pavel Viorel” nu are voie să fie repetată.

  Vasilică, pentru că ai întrebat ce părere avem în legătură cu căderea benzii adezive, vreau să-mi exprim părerea cum aş proceda eu:

  Dacă aş deţine informaţii despre vreuna dintre persoanele în discuţie că ar fi fost colaboratoare, aş lua ca martor pe fratele din conducerea actuală a cultului care are cea mai înaltă „poziţie” de răspundere şi care nu este compromis (indiferent până unde ar trebui să cobor), m-aş duce, pe rând la persoanele în cauză, i-aş confrunta cu adevărul şi i-aş ruga să comunice oficial şi personal că se retrag de la „candidatură” (am o oarecare oroare când folosesc termeni politici în contextul bisericii lui Hristos).
  În virtutea dragostei pentru ei, a durerii pentru Trupul suferind al lui Hristos, i-aş implora să nu risipească această ocazie a pocăinţei, dându-le un termen limită pentru comunicarea retragerii, asigurându-i că, în caz contrar, voi proceda la expunerea publică – adică aducerea în faţa bisericii – a faptelor care îi descalifică din poziţiile de slujire respective.

  Mă rog să-ţi dea Domnul un duh bun şi liniştit, fără amărăciune, meditează în tăcere, evaluează-ţi încă o dată motivaţiile – strict pentru situaţia dată – şi nu te lăsa nici redus la tăcere, dar nici propulsat de altceva afară de dragostea profundă pentru Domnul tău şi pentru semenii tăi!

 14. RAMONA VICOL zice:

  D-le Croitor,D-zeu să vă călăuzească și să puteți auzi corect,VOCEA LUI D-ZEU!Multă smerenie…

 15. Anghel zice:

  Cei „39” n-au avut nicio reactie?! Responsabilitatea e si pe umerii lor.

 16. Valentin Licxandru zice:

  @ All.

  Sa vedem, sa vedem…

 17. cimpoeru nicolae zice:

  sa vedem! sa vedem! sa vedem ce minte-avem!,daca trebuie sa vedem am putea sa vedem situatia reala a bisericilor din Romania care pe zi ce trece se transforma intru-n mare frigider pentru care fiecare avem partea noastra de vina ,in special cei care ne conduc!

 18. victor birle zice:

  Frate cind este a doua carte, rezcumpararei memorie. thanks Victor birle

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s