Dormi liniștit: CP lucrează pentru tine

Vă amintiți reclamele din perioada FNI? O familie care se odihnește liniștită, pentru că viitorul ei este pe mâinile sigure ale FNI. Sloganul din reclamă era o invitație la… somn. Românii s-au trezit într-o dimineață că economiile lor au fost spulberate de… Vânt(u).

Ceva din finalul scrisorii primite de la Executiv îmi amintește de acea reclamă. După ce la Timișoara s-a promis cu 5 ani în urmă că se va face o comisie, iar promisiunile s-au tot modificat în funcție de interesele electorale, acum am mai primit una care excelează mai ales la capitolul concretețe: „unele probleme ridicate de dumneavoastră sunt deja în lucru”.

M-am liniștit. Înseamnă că problemele se vor rezolva în cel mai scurt timp iar soluțiile vor uimi prin originalitate.

P.S.: Pentru secretar(ă). Salvați acest răspuns fiindcă poate fi trimis automat la orice scrisoare primită. „Unele probleme ridicate de dumneavoastră sunt deja în lucru”. Un așa răspuns nu poate dezamăgi pe nimeni.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Dormi liniștit: CP lucrează pentru tine

 1. ANDRUS IONEL zice:

  NU SE POT DEBARASA DE COMUNISM.

 2. europa zice:

  ce comparatie …….frate nu te juca ….C.P

 3. Catmiel zice:

  Amanarea este actul de deces al unei hotarari bune.

 4. Nelu Bactan zice:

  Un link mai jos cu directiva de organizare a noilor tari comuniste. Pare personalizata pe Polonia. Daca o sa o cititi parca o sa aveti Deja Vu.

  Cateva:
  5. Trebuie realizată în mod accelerat unificarea tuturor partidelor într-un singur partid, având grija ca toate rolurile cheie să revină acelor oameni care aparţin serviciilor noastre secrete.

  14. Trebuie făcut totul ca hotărarile şi ordinele – fie acelea cu caracter juridic, economic sau organizatoric – să fie nepunctuale.

  15. Trebuie făcut totul ca anumite cazuri să fie discutate concomitent de mai multe comisii, oficii şi instituţii, însă nici una dintre ele să nu aibă drept de decizie înainte de a se consulta cu celelalte (fac excepţie cazurile ce vizează industria minelor).

  18. Trebuie organizat ca numai acei conducători să fie avansaţi care execută impecabil problemele cu care au fost însărcinaţi şi care nu le analizează depăşind cadrul activiităţii lor.

  34. Trebuie acordată o atenţie deosebită bisericilor. Activitatea cultural-educativă trebuie astfel dirijată ca să rezulte o antipatie generală împotriva acestora. E necesar să fie puse sub observaţie tipografiile bisericeşti, arhivele, conţinutul predicilor, cântecelor, al educaţiei religioase, dar şi cel al ceremoniilor de înmormântare.

  35. Din şcolile elementare, de specialitate, dar mai ales din licee şi facultăţi trebuie să fie înlăturaţi profesorii de valoare care se bucură de popularitate. Locurile lor trebuie să fie ocupate de oameni numiţi de noi, având un nivel de pregătire slab sau mediocru.

  40. Trebuia ca reprezentanţii opoziţiei politice să fie închişi. Se va încerca prin toate mijioacele racolarea acelor opozanţi care se bucură de stima populaţiei băştinaşe. Dacă nu cedează, trebuie compromişi prin campanie de denigrare.

  http://www.riscograma.ro/4193/iata-adevarata-constitutie-a-romaniei-directivele-nkvd/

 5. miazabalt zice:

  Rugamintea mea pt. V. Croitor este , va rog daca se poate sa publicati raspunsul primit de la comitetul executiv integral .Sa ne dam si noi cu parerea in cunostinta de cauza, pe baza a tot ce scrie acolo.

 6. Ianchis Ioan zice:

  Cultul a fost format si impus de regimul comunist, si isi mentine caracteristicile pe care le-a primit la formarea lui. El nu se poate transforma. El ramane ceea ce a fost facut sa fie. De ce asteptati imposibilul?

 7. viorel chis zice:

  Din partea oamenilor nu putem astepta prea multe fiinca psalmistul cu mult timp ca noi sa cunoastem mesajul ,ne descopera ceva !Si cel interesat ,sincer fata de el si planul lui Dumnezeu poate sa citeasca ce este scris in Psalmul 146.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s