David Wilkerson: la linia de sosire, cu fruntea sus

Şi David, după ce a slujit celor din vremea lui, după planul lui Dumnezeu, a murit… (Fapte 13:36)

Vestea morții lui David Wilkerson a făcut înconjurul lumii cu o viteză uimitoare. În câteva ore de la publicarea știrii pe situl Charisma, serverele au căzut din pricina unui trafic record în istoria sitului. Ceva m-a mișcat în mod special în relatarea inițială pe care a făcut-o Steve Strang. Iată cum explica editorul atenția acordată de lumea întreagă:

Aceasta s-a întâmplat fiindcă David Wilkerson […] a fost un model de integritate și și-a încheiat lucrarea bine, într-o vreme în care unii teleevangheliști sunt surprinși de fotografi în țări străine cu alte femei, alții sunt dați în vileag pentru activități homosexuale secrete, în timp ce critică public obiectivele homosexualilor. Wilkerson a fost o întruchipare a virtuții, iar influența sa a fost imensă.

Ce minunat este să se poată spune despre un slujitor că și-a încheiat lucrarea bine! O viață trăită cu demnitate și fără compromis, un exemplu de la care generația noastră are multe de învățat! A trăit și a predicat adevărul fără jumătăți de măsură, într-o vreme în care mulți au renunțat la predicarea adevărului, preferând spectacolul sau împlinirea poftelor lor.

Vă încurajez să petreceți câteva minute ascultând un mesaj al lui DW, poate cel mai cunoscut mesaj al său (pe Youtube are peste 500.000 de accesări).

Întregul mesaj poate fi ascultat aici.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

51 de răspunsuri la David Wilkerson: la linia de sosire, cu fruntea sus

 1. FB zice:

  No,no ,nu se poate ,ieri m-a delectam cu articolul lui in limba franceza „quand toute echoue” iar azi nu mai-e .Simtiam o zbatere ciudata in ultimile articole si ne fiind la curent cu situatia lui ma tot gandeam pe cine incurajaza cu atata siduitate si dragoste tot mereu.Sa dea Domnul harul sa ne intalnim in slava Lui,l-am vazut ,ascultat odata demult la Elim Timisoara si de atunci mi-a ramas tare drag.Rar mi-a fost dat harul sa ascult predicatori care sa emane o putere si o dragoste asemeni lui in mesaj.Sa dus acasa ,acolo unde este asteptat,sa de-a Dumnezeu binecuvantarea aceasta la toti cititori blogului” binenteles la sfarsitul alergari voastre sa nu ma intelegeti gresit”
  Un fan D.W

 2. Pingback: David Wilkerson – Blogosfera evanghelică WordPress « România Evanghelică

 3. Alex Pop zice:

  Iata un om care a trait ceea ce a predicat altora.
  Din cele doua miliarde de oameni care au urmarit la TV sau pe internet „The Royal Wedding” daca macar1% ar asculta si astfel de mesaje… ar fi doua milioane de oameni care, intr-adevar, ar avea ceva de cistigat.
  Caci nu poti ramane acelasi dupa ce asculti o astfel de predica.
  Thanks for posting this.

 4. Pingback: 10 postări în Top 100 WP (30.04.2011) « România Evanghelică

 5. mike o. zice:

  Am ascultat mesajul postat in intregime, este extraordinar.Incurajez pe toti cei care aveti acces la el, sa nu pierdeti ocazia.In mod special incurajez pe cei ce se ocupa de vestirea evangheliei.Este nemaipomenit.Avem asa mare nevoie sa mai auzim asemenea provocari.Mana cereasca.God bless you all.

 6. Pop Alexandru zice:

  El a plecat, dar o profetie a ramas ne-implinita. Am citit cartea lui, Viziune Apocaliptica, in care, spunea printre altele cam asa: „nu stiu cand v-a veni Domnul, dar stiu ca voi fi aici”. Aproximativ cam asa suna profetia. Imi pare rau ca nu am cartea la indemana sa pot verifica pagina dar cei care au citit-o, poate isi aduc aminte. Eu cel putin sunt dezamagit, si ma intreb daca chiar a fost cu adevarat un profet?!

  • Ar fi bine ca înainte de a rosti o asemenea acuzație, să luați cartea, să recitiți pasajul, să urmăriți cu atenția formularea sa, și apoi să vă pronunțați.
   „Aproximativ cam așa suna profeția…” Îmi pare rău, dar o asemenea evaluare este pur și simplu ridicolă!!!

   • Pop Alexandru zice:

    Fr. Croitor, ati citit Viziune Apocaliptica sau Sunati din trambita? Eu da! si nu numai o data. Imi pare rau, ma despart 700 km de cartea lui V.A. dar se va gasi cineva din cei care au citit-o sa confirme ceea ce eu am afirmat. Parerea dvs. ca evaluarea mea este ridicola, nu schimba cu nimic realitatea. Despre morti numai de bine, nu-i asa? Da, dar lucrarea lor ramane, buna sau rea.

  • Vali Horlescu zice:

   Regretabil e ca te repezi sa acuzi fara a aduce proba, omeneste era sa te repezi intai sa recitesti cartea, sa gasesti pasajul cu pricina si apoi sa postezi, ca blogul nu se inchidea.
   Nu ma mir de ce-ai facut, e tipic la romani, am vazut asta recent si la un pastor.

  • marcel s zice:

   Si apostolul Pavel credea, dorea, venirea Domnului in timpul vietii lui;Tesaloniceni:4;15_18.,,Teologia” ta e cel putin puerila!

 7. ANDRUS IONEL zice:

  DE OAMENI CA EL ARE OMENIREA NEVOIE.

 8. Pingback: 11 bloguri în Top 100 WP (01.05.2011) « România Evanghelică

 9. Remus zice:

  Fr. Croitor,

  eu as zice sa nu te grabesti cu lauda in cel priveste pe David Wilkerson. Nu stiu prea multe despre el. Nu contest credinciosia lui si ceea ce a facut pentru lucrarea lui Dumnezeu, dar legat de ultima ” descoperire ” mincinoasa cu privire la unele nenorociri care se vor abate pe pamant, care se gaseste si pe blogul lui, asta imi da dreptul sa ma indoiesc de autenticitatea sfinteniei acestui om.

  • Dragă Remus, care este „descoperirea mincinoasă” la care te referi? Dacă este pe blogul său, dă-ne linkul.

   • Remus zice:

    Fr. Croitor,

    priveste aici :

    http://de.wrs.yahoo.com/_ylt=A7x9QX7vq71NVXsAWiIzCQx.;_ylu=X3oDMTBybWpoN25zBHNlYwNzcgRwb3MDMgRjb2xvA2lyZAR2dGlkAw–/SIG=12t0344d6/EXP=1304304751/**http%3a//davidwilkersoninromanian.blogspot.com/2009/03/un-mesaj-urgent.html

    si aici:

    http://de.wrs.yahoo.com/_ylt=A7x9QX7vq71NVXsAXiIzCQx.;_ylu=X3oDMTBybWh0ZnN2BHNlYwNzcgRwb3MDNgRjb2xvA2lyZAR2dGlkAw–/SIG=12vabf9ik/EXP=1304304751/**http%3a//www.pasi.ro/revista/un-mesaj-urgent-transmis-de-david-wilkerson.html

    • Este exact cum mă așteptam. O citire fie superficială, fie cu rea intenție.
     Iată două pasaje importante, unul de la început, celălalt de la sfârșit:

     Vreme de zece ani am tot avertizat despre mia de focuri, incendii, ce se vor abate asupra orasului New York.

     Wilkerson spune că acest avertisment l-a transmis de vreo zece ani încoace. Știi cât a durat împlinirea unor profeții biblice?

     Notã: Nu stiu când se vor petrece aceste lucruri, dar stiu cã nu sunt prea departe. Eu mi-am descãrcat povara sufletului, v-am spus ce aveam pe suflet. Faceti ce doriti cu mesajul acesta.

     Wilkerson repetă și la sfârșitul mesajului că NU ȘTIE, și deci, NU SPUNE când se vor petrece acestea. Care să fie atunci problema?
     Pe de o parte, tragedii serioase au zguduit America, iar cei care studiază aceste fenomene ar putea să discute mult pe acest subiect.
     Pe de altă parte, dacă poporul lui Dumnezeu se întoarce cu fața către Domnul, El poate să amâne sau să anuleze avertizarea, cum s-a întâmplat cu Iona. A fost Iona un profet fals? Cetatea Ninive a fost cruțată de Dumnezeu.

  • Vali Horlescu zice:

   Nu cunosti prea bine persoana, n-o contesti, dar iti acorzi dreprul de a te indoi asupra autenticitatii sfinteniei.
   Ca sa nu ramai indoit si sa risti o fractura, iti spun ca David Wilkerson nu a fost si nu va fi sanctificat.

   • Remus zice:

    Vali Horlescu,

    un om care atribuie profetii mincinoase ca venind de la Dumnezeu, pentru mine acel om are probleme cu sfintenia indiferent cine este si cum il cheama.
    Compara atitudinea ta fata de acest subiect, cu a lui Dumnezeu citind Ieremia 28:1-17.
    Cele bune.

    • Vali Horlescu zice:

     Cum pot sa-mi fie de folos consideratiile tale si indoielile tale asupra sfinteniei unui om care nu s-a pretins sfant?
     Cu adevarat de folos mi-a fost postarea lui Vasilica, A call to Anguish, am ascultat-o de zeci de ori si am recomandat-o si la altii.

     Am sugerat pastorului meu sa o proiecteze la intalnirea bisericii de duminica, a facut acest lucru si au fost oameni care au fost atinsi de acest mesaj.

     David Wilkeson, prin exemplu de slujire si mesajele lui, ma incurajeaza sa merg pe calea credintei si atunci cand lucrurile nu-mi merg bine, cand sufar.
     Am vazut cum Dumnezeu a lucrat cu el si prin el.
     A salvat zecii de mii de oameni din ghearele mortii si din Iad.
     Si in Romania a facut asta cu zeci de tineri care se drogau.
     Tinerii care erau dependenti de droguri si au fost salavati prin activitatea Fundatiei Teen Chalange Romania vin la noi in biserica.
     Am auzit zeci de marturii cum acesti tineri au fost salavati de la moarte sigura si acum sunt copii ai Domnului .

     Spui ca nu-l cunosti prea bine pe David Wilkerson, dar te iei in serios si faci pe marele teolog cu mine, ca sa ce?

     Sa spun si eu, ba ce profet mincinos?

     Nu, nu faca asta, eu cercetez lucrurile si pastrez ce este bun.
     David Wilkerson e in top zece persoane de la care am ce pastra.

 10. Pingback: 11 postări în Top 100 WP (01.05.2011) « România Evanghelică

 11. Pingback: 13 postări în Top 100 WP (01.05.2011) « România Evanghelică

 12. FB zice:

  Nu a plecat bine omul la cele vesnice ,ca hop si contestarii;a fost ? sau nu a fost? Se spune ça atributul de a gasi vina chiar si la ingeri il are numai Dumnezeu,nu stiu de unde si pana unde unii oameni sunt asa de contestatari!Nu ramane mai nimic ne atins si neintinat de ei! Of ,of are Pavel o vorba care i-ti vine sa o spui cateodata”mai schi……”dar ma opresc aici mai bine.

  • Pop Alexandru zice:

   Multumesc pentru „binecuvantare!”

   • FB zice:

    M.Pop Nu am continuat citarea versetului pana la capat fiind ca nici mie nu prea i-mi place ,dupa primul impuls m-am oprit ,totusi atata nemultumire si negatii a tot ce e aparement „zic asa fiindca lucrurile ascunse sunt ale Domnului Dumnezeului nostru”incat te doare sufletul sa tot citesti .Treci peste asta si acum la inceput de saptamana i-ti doresc Harul lui Dumnezeu sa te insoteasca si sa fii ocrotit de El.

    • FB zice:

     Mr Pop
     A fost un sfarsit de saptamana cand datorita atitudini tale fata de persoana mai sus mentionata ,ti-am adresat un inceput de verset…….imediat ai reactionat te-ai ca-m burzulit,a inceput saptamana ti-am facut cateva urari de binecuvantari, ai trecut pe langa ele ca si cand nu ar fi existat,ce am inteles eu din intamplarea asta ca ai mai multa priza la orice altceva decat la cele Dumnezeisti.Si daca undeva,cineva, i-ti scria ca tare te dai ca le stii pe toate se pare ca nu stii sa ei ce este bun! ci mai degraba esti interesat de toate” paile” celorlalti decat de „barnele” tale.Vorba lui Isaac adresata lui Esau ” nu mai am nici o binecavantare pt.tine”.

 13. Remus zice:

  FB,

  vorbesti in necunostinta de cauza. Apoi cat despre acel cuvint ” schilodeasca-se” , eu cred ca este o eroare de traducere.

  • Daniel H zice:

   Nu ti-as dori ca dupa o viata de slujire si dedicare sa fii desconsiderat si sa-ti fie anulata toata lucrarea de oricine anume…

  • virgilc zice:

   Iarasi un „eu cred”, in loc de „am cercetat”.
   Nu este o eroare de traducere, este cel mult o indulcire a duritatii lui Pavel. De fapt el spune „sa isi taie, citind contextul, poti intelege care organ !
   Da, Pavel avea o blandete mai speciala…. 🙂

 14. Remus zice:

  Fr. Croitor,

  cand Dumnezeu iti spune sa-ti faci provizii de alimente pentru 30 de zile iti spune si cand sa t-i le faci, fiindca daca o profetie se implineste peste 10 ani, ma indoiesc ca cineva gaseste alimente care sa aiba durata de valabilitate 10 ani.
  Apoi daca aceasta desoperire ar fi fost de la Dumnezeu, de ce ar fi trebuit sa-i spuna sa-si faca rezerva de alimente pentru 30 de zile , in conditiile in care Dumnezeu stia ca David Wilkerson are sa moara inainte de implinirea acestei profetii !!!
  Eu cred ca totusi te-ai grabit.

  • În referirile pe care le-ai făcut nu apare vreo astfel de mențiune. Să vedem și acel text, și discutăm mai apoi.

   • Pop Alexandru zice:

    http://www.infocrestin.ro/mesaj-urgent-david-wilkerson.html
    In toate profetiile privitoare la vremurile din urma, cel putin in Noul Testament, nu am gasit astfel de sfaturi: sa iei, sa aduni, sa pui deoparte mancare, imbracaminte, etc. Domnul Isus a spus: „cine va fi pe acoperisul casei, sa nu se coboare sa-si i-a haina”. In toata Apocalipsa nu gasim asa ceva. Daca incepeam sa facem provizii de acum doi ani si jumatate, erau deja expirate, mai ales ca nu stim cat mai dureaza pana se implineste profetia. Eu personal nu contest lucrarea practica a lui David Wilkerson, incepand chiar din anii „60, dar cand vine vorba de profetii apocaliptice sunt foarte scepic, si am si motive. Nu inteleg de ce v-ati ofticat la inceput, mai ales ca nu mi-at raspuns la intrebarea daca ati citit cartea Viziune Apocaliptica? Multa binecuvantare.

   • Remus zice:

    Fr. Croitor,

    nu inteleg ce este incomplet. Afirmatia lui in ce priveste stringerea de alimente pentru 30 de zile se gaseste in textul profetiei expusa pe blogul lui.
    Apoi cum sa spuna Dumnezeu unui om sa-si faca rezerva de alimente pentru 30 de zile in conditiile in care Dumnezeu stia ca David Wilkerson va muri inainte de implinirea acestei profetii !!!
    Pentru mine este foarte clar ca aceasta profetie este mincinoasa si nu este de la Dumnezeu.

    • Iona a murit, dar profeția sa s-a împlinit la mulți ani după moartea sa. Alți interlocutori te-au încurajat să privești și la alte exemple biblice. Interpretarea profețiilor trebuie să țină cont de mai mulți factori. Îți recomand să citești ceva literatură despre profeție.

    • Pop Alexandru zice:

     Este adevarat ca profetia lui Iona, cu privire la Ninive, s-a implinit cam la 120 de ani de la darea sentintei, dar din ce motiv? Toata cetatea s-a pocait, de la imparat pana la ultimul sclav, chiar si animalele. Atitudinea ninivenilor a amanat planul lui Dumnezeu. Dar privind in zilele noastre, oare putem spune ca America s-a pocait la strigatele profetilor? A devenit in ultimii ani mai buna ca Germania sau ca Romania? Nu, din contra, toate tarile merg in aceeasi directie, adica din rau in mai rau, din punct de vedere moral si spiritual. Tot pocainta a amanat planul lui Dumnezeu si cu privire la imparatul Ezechia. In N.T. citim de Agab, un proroc care a fost „Da si Amin”, adica i s-au implinit profetiile „la litera” Eu cred ca profetiile trebuie tratate cu mult discernamant, mai ales cele escatalogice, pentru ca altfel vom ajunge aicihttp://popaspentrusuflet.wordpress.com/2011/04/06/venirea-domnului-nu-va-fi-pe-21-mai-2011-chiar-daca-domnul-ar-veni-pe-21-mai-2011-o-mare-ratacire/ ,sau vom da crezare Martorilor lui Iehova, Helen G. Withe, Nostradamus, etc. Am spus-o si ma repet din nou: am tot respectul pentru lucrarea practica a lui D.W., dar in profetie ceva nu potriveste. Poate gresesc eu, sau poate a gresit el, si asta ii umpic mai grav. Multa binecuvantare!

 15. Pingback: 9 postări în Top 50 WP (02.05.2011) « România Evanghelică

 16. pete zice:

  Remus cind cineva pretinde ca Dumnezeu va distruge Germania numai cind el va fi intr-o situatie financiara mai buna aia ce este o profetie buna?

 17. Am sa va spun mai multe despre fratele D.W. (dar nu acum ) L-am cunoscut destul de bine, si ca sa ma refer mai intai la cele bune, as vrea sa va spun pe linga tot ceeace stiti, ca el ne-a oferit la” Broadway Chapel” (gratuit) un spatiu pentru „Romanian Ministry” unde pentru cativa ani am tinut servicii si am slujit pentru o parte din comunitatea romana din New York.
  Deasemenea, aflind dela noi despre starea spirituala si matereala a romanilor dupa caderea reg. comunist, el si Times Square Church, au infiintat un orfelinat si o biserica „nondenomination” in orasul Ocna-Mures (Alba)

  E bine sa observam si sa invatam din greselile altora, dar sa nu discreditam s-au sa anulam tot ce a fost bun . Daca s-ar oferii medalii pentru cei mai buni „critici” din lume, cred ca noi romanii am primii medalie de „aur”. (este o parere a mea) GBY.

 18. Tamas Ianos zice:

  Eu intreb pe toti acei cari nu cred in viziunile lui D. W. Cum explica ev. Luca cap.2 v.67-79. Pentru ca Zaharia umplut de D-l. Sfint prooroceste . Si prevesteste ca a sosit vremea ca poporul sau sa fie rascumparat si mintuit de vrajmasii nostri ,si din mina tuturor celor ce ne urasc! …(cea ce a crezut si ucenici si pe drumul Damascului ziceau si strainului care s-a apropiat de ei).. Dar dupa doua mii de ani eu intreb asa s-a implinit.< Dar ma bucur de cuvintu lui D-zeu. cari sint rostite prin Maria umplut de D-l. sfint,ea zice Lc.1,v45.Ferice de aceia care a crezut; pentruca lucrurile,cari i-au fost spuse din partea Domnului se vor implini.

 19. daniela c zice:

  What a powerful message
  RIP
  Thank you for posting

 20. Fr. Tamas, Domnul sa te binecuvinteze ,pt raspunsul cu care ai fost inspirat sa le raspunzi acestor oameni care doar stiu critica ,Harul si pacea sa ne fie inmultite.

 21. marcel s zice:

  De obicei profetii nu sint primiti in tara lor ,romani se pare ca nu i accepta nici pe ai altora!Multe mai are deRASCUMPARAT poporul roman draga Vasilica!Mi as dori sa se incepa cu bunul simt si modestia.S au aici nu o fi nimic de rascumparat?

 22. Aorist zice:

  Se poate ca descoperirea pe care a primit-o D.W. sa fi fost de la Domnul, iar el s-o interpreteze gresit. Vezi cazul lui Petru din Fapte 10. Pentru exemplificare, permiteti un fragment din marturia lui Ewald Frank, din Germania:

  • Liviu Matei zice:

   Ewald Frank este cumva autorul unei carti al carei titlu in limba romana e „Crestinismul traditional” (citat din memorie, nu am cartea acum in fata) ? Carte este de fapt o prezentare a ideilor Branhamistilor. Ei nu cred in Trinitate, marturisesc un botez doar in numele lui Isus si alte idei nastrusnice.
   In cartea lui Ewald Frank am gasit niste aberatii de iti sta mintea in loc: Eva nu a pacatuit mancand din fructul oprit, ci s-a culcat cu sarpele, si din aceasta relatie a rezultat Cain. Si altele la fel de mari.
   Pentru cititorii care stiu engleza cartea este accesibila online la adresa:
   http://tapsa.ilmainen.net/freivolk/english/frank/tragedy.htm#creation

   Stiu ca exista si un grup de romani care cred povestile astea si au bisericile lor samd.

 23. Sambata Mai 13, am participat la un serviciu memorial org. in onoarea lui David Wilkerson, care s-a tinut in sanctuarul bisericii Times Square Church (fost teatrul Mark Hellinger). Sala a fost arhiplina cu pastori, evanghelisti, misionari, etc , veniti din cca 30 de tari, si din Statele Unite. Afara, pe 51st street & Broadway a fost instalat un ecran urias pentru miile de persoane care au asteptat cu mult inainte de ora 2:00 PM, cand urma sa se inceapa serviciul.

  Aflindu-ma impreuna cu Jan, baiatul meu, undeva pe la mijlocul salii, pentru 2 ore am trait acea atmosfera spirituala, pe care mi-e imposibil sa o descriu in cateva cuvinte. A fost ceva unic, ceva ce nu poti sa uiti. Priveam corul acela „energic”, multicultural, multinational ( avem si cativa romani acolo), ma uitam la sala aceea plina cu miile de pastori si misionari, ma gindeam la Teen Challange, la atitea nenumarate binecuvintari, si in timp ce-mi curgeau lacrimi pe fata i-mi ziceam: „cand te gindesti ca totul a pornit dela un tinar, un om simplu care a ascultat de Dumnezeu…..”

  Dupa ce corul a cantat „The Congregational Himn”, (Blessed Assurance) si altele, membrii de familie ( pastorii Dan W., Greg W., Gary W.) alaturi de alti 3 pastori ai bisericii TSC, au adus omagii celui care a fost fondatorul lui Teen Challange ( acum activeaza in 84 de tari) si care in anul 1987 a „deschis” biserica Times Square Church, in inima Manhattan-ului, centrul cultural si financiar a Or. New York.

  Iata cateva ginduri pe care le-am spicuit din cuvintarile lor.

  Dan Wilkerson: „cind David mi-a incredintat misiunea de superintendent a lui Teen Challange, el era asa de popular si admirat incat oamenii mi-au spus: Pe Isus il cunoastem si pe David il stim, dar tu cine esti ? ”

  Gary W. a spus ca uneori in timp ce 10/20/30 de mii asteptau sa se inceapa serviciul, D.W umbla in spatele stage-ului rugindu-se :” D-ne da-mi un mesaj, da-mi un mesaj proaspat pentru ei….”

  (Auzind asta mi-am adus aminte cum, cand eram tinar mergeam la Heria, un sat din judetul Alba, unde ne rugam o ora sau mai mult, pana cand Duhul Sfant inspira pe cineva cu un mesaj „de sus”)

  Altcineva a vorbit de una din marile calitati a fratelui David: Generozitatea. El zicea ca atunci cand tinarul D.W a venit in N.Y,si predica evanghelia pe strada, un trecator sarac i-a zis : „I like your shoes”, dupa care el s-a descaltat, i-a dat lui incaltamintea si s-a dus la un magazin sa-si cumpere alta. Vorbitorul a mai spus ca atunci cind cineva il intreba dece Dumnezeu ingaduie atitea suferinte si necazuri in lume, el spunea ca nu stie exact dece (si in familia lui a avut multe necazuri), dar zicea ca de obicei cei ce pun astfel de intrebari, de fapt contribuie cel mai putin sau deloc la ameliorarea acestor suferinte……

  Don Wilkerson a mai spus cum cineva l-a intrebat pe fratele D.W dece a ales cel mai mare si mai faimos teatru de pe Broadway, unde dadeau spectacole stele renumite din America si din lume, la care el a raspuns : de acum incolo, aici nu va mai fi decit un singur star, „Luceafarul Stralucitor de Dimineata”

  In incheiere s-a spus ca e regretabil ca de acum avem ” un foc mai putin”, dar speranta noastra e ca „alte mii o sa se aprinda si o sa arda pentru Dumnezeu”

  • Vali Horlescu zice:

   Domnul sa va binecuvanteze, frate Matasaru.
   Va multumesc si eu pentru ce ne-ati impartasit de la adunarea consacrata acestui minunat om a lui Dumnezeu.
   Doresc ca Dumnezeu sa le deschida ochii cautatorilor de noduri in papura si sa vada ca au ca invata in Domnul de la viata de credinta a lui David Wilkerson.

 24. Alex Pop zice:

  Fr. Matasaru,
  Frumos si miscator raportul dvs.
  Ma numar printre cei care l-au iubit mult pe acest om, ale carui newsletters au fost ani de zile o binecuvintare pentru mine.
  Ma bucur ca inmormintarea lui a fost o celebrare a unei vieti traite frumos, un fel de “incununare” omeneasca a unui “maratonist” ce-a alergat pentru Cristos. Insa premiul alergarii sale, si cununa care nu se vestejeste le va primi dincolo, din mina Celuia pe care l-a slujit cu credinciosie pina in clipa mortii.
  Brother Wilkerson, R.I.P.! (Rejoice In Paradise).

 25. Multumesc, fr Matasaru pt ca ne-ai impartasit si noua o particica din ceea ce ai vazut si ai simtit …multa Pace

 26. Pingback: David Wilkerson in Romania – Predica de la Biserica Elim Timisoara 14 Mai 1999 | agnus dei - english + romanian blog

 27. Pingback: PAGINA: David Wilkerson in Limba Romana | agnus dei - english + romanian blog

 28. Pingback: Interviu cu fiica lui David Wilkerson – Debbie Wilkerson | agnus dei - english + romanian blog

 29. Pingback: Interviu cu fiica lui David Wilkerson – Debbie Wilkerson la Credo TV | agnus dei - english + romanian blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s