O nouă carte la Succeed Publishing

De multă vreme mi-am propus să public în limba română cărțile pastorului Colin Dye din Londra. Îl cunosc de vreo 10 ani și de-a lungul timpului a avut o influență mare asupra mea, teologic și omiletic.

Seria pe care Succeed Publishing o va edita în limba română se numește „Sabia Duhului” și reprezintă o programă completă a unei școli pe care fondatorul o numește „Școală de slujire”. Ceea ce m-a atras la această programă este unitatea materialului prezentat. Toate aceste volume construiesc pe o viziune clară -formarea de slujitori care să lucreze în comuniune cu Duhul. Ideea școlii este formarea de lucrători familiarizați cu puterea rugăciunii, umblarea sub călăuzirea Duhului, slujirea cu darurile Duhului, lupta spirituală etc.

Prima carte din această serie este… a doua. Pentru că pastorul Colin urma să vorbească la Peniel despre Duhul Sfânt, am convenit să traducem întâi cel de-al doilea volum din această serie. Cu ajutorul Domnului vom publica din două în două luni câte o carte din această serie. Următoarea carte (vol. 1) va fi Rugăciunea eficace. Cartea poate fi comandată pe situl editurii, www.succeed.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s