O nouă carte la Succeed Publishing: Manualul misionarului contemporan, de Marjorie Collins

Recomandarea făcută de Ralph D. Winter, U.S. Center for World Mission:

Cartea aceasta se adreseaza in mod specific misionarilor, fiind un material de capatai pentru acestia, precum si pentru cei care aspira la o astfel de lucrare. Dar, mai mult decat atat, nicio alta carte nu va poate oferi o mai buna perspectiva asupra vietii misionare, vazute „din spatele scenei”. Numerosi oameni ii sunt deja indatorati autoarei Marjorie Collins pentru cartile ei anterioare cu privire la viata misionara. In aceasta ultima carte, fiecare capitol abordeaza un aspect specific al sarcinii unui misionar, incepand de la etapele primare ale candidaturii, pana la retragerea de pe campul de misiune.
Fara indoiala, cartea nu a fost scrisa cu scopul de a oferi viitorilor misionari o perspectiva asupra vietii misionare, vazute „din spatele scenei”. Insa, in timp ce diseca diferitele complexitati ivite la fiecare pas, ea prezinta o imagine mai sincera asupra acestor realitati decat orice alta carte. Manualul acesta va fi de mare interes mai ales pentru studenti.
Insa interesul pentru aceasta carte nu se va limita doar la misionari si la viitori misionari. Ea ofera, de asemenea, o perspectiva profunda asupra modului in care membrii bisericilor locale pot participa la sustinerea si la intretinerea misionarilor, bucurandu-se din plin urmarindu-i cum isi indeplinesc sarcina palpitanta si, uneori, dificila. Cartea aceasta le arata comitetelor misionare si oamenilor din diferite adunari, care sunt interesati de misiune, ce anume pot face pentru a participa la inaintarea cauzei misionare la nivel global, prin intelegerea misionarilor.

325 pagini,
format A5
preț: 30 lei

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la O nouă carte la Succeed Publishing: Manualul misionarului contemporan, de Marjorie Collins

  1. Stefan zice:

    V-ati gandit sa-l traduceti si publicati pe Tim Keller? La traducere ma ofer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s