Ultimul mesaj al pastorului George Galiș

Fratele Galiș, slăbit de suferință, a reușit să mai ajungă la o slujbă în Biserica Philadelphia din Chicago, biserică pe care a înființat-o și a păstorit-o cu dragoste în Chicago. O înregistrare video redă scurtul său cuvânt:

Chiar dacă peste o săptămână va trebui să plec la Domnul, duminică vreau să fiu la biserică (…)

Tot ce am dat Domnului nu s-a pierdut. Am investit și eu în multe și le-am pierdut. Dar ceea ce am investit în Domnul, în lucrarea Lui, Dumnezeu mi-a dat însutit și mie atunci când nu mă așteptam.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Chicago, eroi ai credintei, George Galis, rugăciune, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Ultimul mesaj al pastorului George Galiș

 1. Doru D. Ilioi zice:

  Sa tot asculti. Oare pe ce data a fost slujba asta? Stie cineva?..

 2. viorel chis zice:

  Un subiect sensibil pentru multe persoane si cu o descriere ce reprezinta doar o frintura din viata si activitatea exemplara a fratelui pastor George Galis.O persoana exemplara pentru comunitatea romaneasca de la Chicago in activitatea spirituala si ceea laica.Chiar este greu de descris exemplul pozitiv si cuvintele de superlativ sint greu de gasit.Ar fi o mare bucurie sa putem intilni in viata chit mai multe persoane de felul si exemplul dinsului in implicarea poporului roman care a ajuns pe meleagurile straine.Cei care au ajuns sa-l cunoasca pot sa multumeasca doar pentru ajutorul si sfatul primit.Domnul ISUS HRISTOS si TATAL CERESC sa-l primeasca in Imparatia vejnica alaturi de sfintii care formeaza TEMPLUL VIU si toti cei indoleati sa fie binecuvintati cu binecuvintari divine pentru a intelege trecerea fratelui George Galis la cele vejnice :” in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. “2 Petru cap.1 cu1 la 11.Prin viata sa a dovedit si a trait mesajul scris de ap.Petru din 2 Petru capitolul 1 si doresc ca pentru toti sa fie la fel ;
  “2. Harul si pacea sa va fie inmultite prin cunoasterea lui Dumnezeu si a Domnului nostru Isus Hristos!
  3. Dumnezeiasca Lui putere ne-a daruit tot ce priveste viata si evlavia, prin cunoasterea Celui ce ne-a chemat prin slava si puterea Lui,
  4. prin care El ne-a dat fagaduintele Lui nespus de mari si scumpe, ca prin ele sa va faceti partasi firii dumnezeiesti, dupa ce ati fugit de stricaciunea care este in lume prin pofte.
  5. De aceea, dati-va si voi toate silintele ca sa uniti cu credinta voastra fapta; cu fapta, cunostinta;
  6. cu cunostinta, infranarea; cu infranarea, rabdarea; cu rabdarea, evlavia;
  7. cu evlavia, dragostea de frati; cu dragostea de frati, iubirea de oameni.
  8. Caci, daca aveti din belsug aceste lucruri in voi, ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi, nici neroditori in ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.
  9. Dar cine nu are aceste lucruri este orb, umbla cu ochii inchisi si a uitat ca a fost curatat de vechile lui pacate.
  10. De aceea, fratilor, cautati cu atat mai mult sa va intariti chemarea si alegerea voastra; caci, daca faceti lucrul acesta, nu veti aluneca niciodata.
  11. In adevar, in chipul acesta vi se va da din belsug intrare in Imparatia vesnica a Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos.”
  Sincere condoleante pentru familie si cei dragi din jurul lui si a celora care-l cunosc si au ramas in suspine si doleante!!!!Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s