Sărbătoarea echipei Betleem Medgidia

În fiecare an punem puțin timp deoparte, între Crăciun și Revelion, pentru a sărbători cu echipa de slujire din cadrul zonei de misiune a Bisericii Betleem ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi în anul care s-a scurs. Chiar dacă greutățile financiare au fost mai apăsătoare în anul 2011, Dumnezeu ne-a răsfățat la sfârșit de an printr-un cadou oferit de cineva, astfel că pentru prima dată sărbătoarea aceasta s-a ținut într-un local din oraș.

Sunt recunoscător pentru echipa pe care Dumnezeu ne-a dăruit-o pentru a sluji în Medgidia și împrejurimi. Suntem în prezent în echipa aceasta 3 păstori, 2 prezbiteri și 8 diaconi. Dintre cei prezenți în imagine, 8 sunt absolvenți ai ITP, iar alți 6 ai CRST.

Dintre membrii echipei de slujire, 15 sunt căsătoriți, iar 5 sunt necăsătoriți. Cu o singură excepție, și partenerele de viață ale slujitorilor sunt credincioase.  Lipsesc din imagine două surori care slujesc în misiunea externă, în Asia. Avem în schimb cu noi o misionară din America, Cindy Grechman.

Această prezentare necesită JavaScript.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Sărbătoarea echipei Betleem Medgidia

 1. Tim Squires zice:

  Love you guys, miss you very much! Merry Christmas and may this next year be your best ever!

 2. Maria Liciu zice:

  Felicitari, frate Vasilica! Impreuna cu Flaviu ati reusit sa formati o echipa de calitate!
  Dumnezeu sa binecuvanteze intreaga echipa si tot ceea ce faceti pentru Numele Lui!

 3. Pingback: 11 postări în Top 100 WP (31.12.2011) « Romania Evanghelica

 4. viorel chis zice:

  Iata-ne ajunsi in pragul noului an 2012 !Va doresc alaturi de toti cei dragi sa aveti parte de un an nou plin de binecuvintari divine si :6. Astfel, dar, dupa cum ati primit pe Hristos Isus, Domnul, asa sa si umblati in El, 7. fiind inradacinati si ziditi in El, intariti prin credinta, dupa invataturile care v-au fost date, si sporind in ea cu multumiri catre Dumnezeu. 8. Luati seama ca nimeni sa nu va fure cu filozofia si cu o amagire desarta, dupa datina oamenilor, dupa invataturile incepatoare ale lumii, si nu dupa Hristos. 9. Caci in El locuieste trupeste toata plinatatea Dumnezeirii.
  10. Voi aveti totul deplin in El, care este Capul oricarei domnii si stapaniri.
  11. In El ati fost taiati imprejur, nu cu o taiere imprejur facuta de mana, ci cu taierea imprejur a lui Hristos, in dezbracarea de trupul poftelor firii noastre pamantesti,
  12. fiind ingropati impreuna cu El, prin botez, si inviati in El si impreuna cu El, prin credinta in puterea lui Dumnezeu care L-a inviat din morti. 13. Pe voi, care erati morti in greselile voastre si in firea voastra pamanteasca netaiata imprejur, Dumnezeu v-a adus la viata impreuna cu El, dupa ce ne-a iertat toate greselile. …Efeseni cap.2 !!!!
  “1. Daca deci ati inviat impreuna cu Hristos, sa umblati dupa lucrurile de sus, unde Hristos sade la dreapta lui Dumnezeu. 2. Ganditi-va la lucrurile de sus, nu la cele de pe pamant. 3. Caci voi ati murit, si viata voastra este ascunsa cu Hristos in Dumnezeu. 4. Cand Se va arata Hristos, viata voastra, atunci va veti arata si voi impreuna cu El in slava. 5. De aceea, omorati madularele voastre care sunt pe pamant: curvia, necuratia, patima, pofta rea si lacomia, care este o inchinare la idoli. 6. Din pricina acestor lucruri vine mania lui Dumnezeu peste fiii neascultarii. 7. Din numarul lor erati si voi odinioara, cand traiati in aceste pacate. 8. Dar acum lasati-va de toate aceste lucruri: de manie, de vrajmasie, de rautate, de clevetire, de vorbele rusinoase care v-ar putea iesi din gura. 9. Nu va mintiti unii pe altii, intrucat v-ati dezbracat de omul cel vechi cu faptele lui, 10. si v-ati imbracat cu omul cel nou, care se innoieste spre cunostinta, dupa chipul Celui ce l-a facut.11. Aici nu mai este nici grec, nici iudeu, nici taiere imprejur, nici netaiere imprejur, nici barbar, nici scit, nici rob, nici slobod, ci Hristos este totul si in toti. 12. Astfel, dar, ca niste alesi ai lui Dumnezeu, sfinti si preaiubiti, imbracati-va cu o inima plina de indurare, cu bunatate, cu smerenie, cu blandete, cu indelunga rabdare.
  13. Ingaduiti-va unii pe altii, si daca unul are pricina sa se planga de altul, iertati-va unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, asa iertati-va si voi.
  14. Dar mai presus de toate acestea, imbracati-va cu dragostea, care este legatura desavarsirii.
  15. Pacea lui Hristos, la care ati fost chemati, ca sa alcatuiti un singur trup, sa stapaneasca in inimile voastre, si fiti recunoscatori.
  16. Cuvantul lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea. Invatati-va si sfatuiti-va unii pe altii cu psalmi, cu cantari de lauda si cu cantari duhovnicesti, cantand lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.
  17. Si orice faceti, cu cuvantul sau cu fapta, sa faceti totul in Numele Domnului Isus si multumiti, prin El, lui Dumnezeu Tatal.
  Mesajul sper sa ne ajute in noul an ,sa aiba implinire in vietile noastre si astfel Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!
  Un an nou plin de prosperitate,fericire ,sanatate si binecuvintari divine in toate alaturi de toti cei dragi!!

 5. sadLink zice:

  Respect Tobias! Un om extraordinar….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s