Un site care trebuie vizitat: Biserica Speranța Mangalia

Începând de astăzi este funcțional situl Bisericii Speranța din Mangalia. Vă amintiți de faptul că în noiembrie a ars clădirea bisericii. Unii poate că au dorit să se implice, dar au uitat apoi repede. Vă invităm să vizitați situl și să dați o mână de ajutor.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Dorel Toma, Mangalia. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Un site care trebuie vizitat: Biserica Speranța Mangalia

 1. Remus zice:

  Si pastorii milionari in euro din Romania si fratii cu afaceri prospere in Romania, ce fac cu banii ??? I-au pus la dospit sa se inmulteasca ? Si centrala de la Bucuresti a CP, ce face fata de comunitatea de la Mangalia ? Ori mai marii CP, sant buni de gura si de dat sfaturi pe la conferinte si congrese, tinute in locatii elegante? Ori s-au obisnuit sa primeasca mereu bani din occident ? Este o rusine ca aceasta cladire care a ars, nu s-a reconstruit pina acum ca, lucrarea lui Dumnezeu sa functioneze din nou in conditii normale!!!
  Cred ca, comunitatea crestina din Romania, ar trebui sa ia exemplu de la comunitatea Amish, in ce priveste asemenea actiuni. Dar cum romanul crestin e mai bun de gura decat la fapte, este normal sa se intample asa.

  • Remus, comentariul tău are toate caracteristicile pentru a fi plasat direct la gunoi. Și de data aceasta l-am acceptat pentru a-ți aminti că otrava din sufletul tău te împiedică să mai gândești sănătos.
   Nu cunosc printre prietenii mei pastori milionari în euro. Ai tu cunoștință de vreunul?
   ˇCentrala de la București a CP˜este dovada că trăiești în trecut. Cultul nu are centrala, ci un sediu central, care este cu totul altceva. Centrale mai au serviciile de informații. 🙂
   Remarca despre faptul că trebuia să fie gata deja clădirea care a ars în noiembrie arată că nu ai nici măcar înțelepciunea să citești articolele pe care le comentezi. Știi cât durează în România întocmirea unui proiect de demolare și apoi de construcție, obținerea avizelor etc.? Mai ales că au fost și sărbătorile la mijloc?

   În final, trebuie să știi că bisericile pe care le disrețuiești nu au rămas indiferente. Comunitatea creștină din România nu este cea pe care o vezi tu prin prisma spiritului de judecată.
   Adio, Remus, fiindcă pe acest blog nu mai este loc pentru comentariile tale.

   • Vali Horlescu zice:

    Anul 2012 incepe cu o decizie buna pentru acest blog chiar daca aceasta ne vaduveste de raspusul lui Remus la intrebarea daca stie prin cunostintele tale vreun milionar in euro.
    Eu nu cred ca ai, in schimb Remus are un bun prieten foarte bogat.
    Primarul arestat al Hunedoarei, Ovidiu Hada. Nu stiu sigur daca e chiar milionar in euro, dar sigur de milioane sunt perlele zamislite de acesta in calitate de primar.
    Le puteti admira mai jos:

   • Alin Cristea zice:

    A crescut cu un gram cantitatea mondială de înțelepciune… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s