Spaime de informatori

Alin Cristea mi-a semnalat un comentariu amuzant de pe situl pastorului Petru Lascău, comentariu scris de NouaOrdineCrestina:

Un pastor roman cu renume in America, semnatar al delcaratiei de la Atlanta este rapit si el de extrateresti. Dupa o consultatie si o operatie la cutia craniana, legat intr-un scaun pliant, vede pe monitorul din apropiere ca nava rotativa (OZN) in care se afla, revine printre astre, vertiginos inapoi spre Pamant.

Cuprins de panica incepe sa strige cu disperare :

“- Dooomnilor, nuuuuu, nuuu vreu sa ma duceti inapoi!”

In difuzorul apropiat ,o voce robotica cu timbru metalic il intreaba:

“-dar de ce nu vrei sa te reintorci ?”

-Nuuu, nu vreauuuu! Vasilica Croitor a intrat in posesia dosarului meu ! ! ! “

Această poveste îmi aduce aminte de modul în care se încheia ultimul răvaș al lui Ceuță. Acesta s-a trezit vorbind blogu-i personal, citând din foarte actualul Psalm 90.

7 Noi suntem mistuiţi de mânia Ta, şi îngroziţi de urgia Ta. 8. Tu pui înaintea Ta nelegiuirile noastre, şi scoţi la lumina Feţei Tale păcatele noastre cele ascunse.

Gura informatorului adevăr grăiește!

Acest articol a fost publicat în comunism, informator, Ioan Berar, politice, umor, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Spaime de informatori

 1. Pingback: 14 postări în Top 100 WP (18.02.2012) « Romania Evanghelica

 2. Vigilant Citizen zice:

  Domnul Mardoheu (alias „Pișta”) a învățat și să plângă, mai nou. Din păcate, nu-și plânge propriile păcate ci pe ale altora. Trist!

 3. NouaOrdineCrestina zice:

  Frate Vassilica, acum marti 21 februarie, voi trece printr-o operatie grea la rinichi. Acesta este medicul meu terestru :http://fsmweb.northwestern.edu/faculty/facultyProfile.cfm?xid=17391.Medicul Suprem ,ce va supraveghea operatia ,ramane Mantuitorul meu personal , Viu in Vecii Vecilor! .In El ma incred deplin !.Te rog sa ma porti in rugaciune !. Dumnezeu sa-ti binecuvinteze viata ,planurile si drumurile tale !
  cu sincera dragoste frateasca , NOC

 4. NouaOrdineCrestina zice:

  corectare: Kent T.Perry Jr.MD /Northwestewrn University of Chicago/ Illinois / United States

 5. marcel s zice:

  …informatorii penticostali nu se mai tem de Rascumpararea memoriei…de Dumnezeu nu s au temut niciodata…asa ca extraterestri au ramas singura sansa…

 6. secrausa zice:

  If you were put in jail for being a christian, would they have enough evidence to keep you there?

 7. viorel chis zice:

  Azi nu mai este nevoie de informatori ,fiinca multi sint colaboratori si prin reclama se expun;
  „Victor Ponta într-o biserică penticostală:…”
  http://penticostalismulazi.wordpress.com/2012/02/23/victor-ponta-intr-o-biserica-penticostala-%e2%80%9esa-ne-dea-dumnezeu-copii-cat-mai-multi-vezi-video/#comment-2928
  Deci prezentul ne descopera o noua capcana prin care Satan i-si face lucrarea care mai tirziu pentru copii nostrii va deveni o noua epistola!Si aceasta epistola tot atit de trista poate sa fie ,dar cu mai multe efecte ca in trecut si scrise in „RASCUMPARAREA MEMORIEI”
  Asadar Vasilica pregateste condeiul si expune continutul ,fiinca asa a facut si ap.Iacov si prin capitolul 2 ne tranzmite un mesaj aparte si prea putin a ajuns sa fie inteles!!De ce efecte mai mari?Fiinca influienta votului pentru multi va reda soarta omului …dupa cum vedem ca a ajuns sa se intimple dupa cei peste 20 de ani dupa revolutie!!!Si putini inteleg aceasta manipulare ….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s