O nouă carte la Succeed Publishing: Întărește-te singur în Domnul

Cartea lui Bill Johnson, Întărește-te singur în Domnul, a fost o mare binecuvântare pentru mine și echipa cu care lucrez în Medgidia. Am descoperit în ea principii foarte importante pentru a ne întări în Domnul, folosind resursele pe care ni le-a pregătit Dumnezeu, dar pe care atât de ușor le trecem cu vederea.

După ce am văzut impactul acestei cărți în viața mea, apoi în viața celor cu care slujesc, am dorit mult să o pun la dispoziția cititorilor români. Așa că, în timpul meu liber 🙂 am tradus-o.

De săptămâna viitoare cartea va putea fi comandată de pe situl Editurii Succeed Publishing (www.succeed.ro) sau la numărul de telefon 0744 623909.

Acest articol a fost publicat în carti, rugăciune, Succeed Publishing. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la O nouă carte la Succeed Publishing: Întărește-te singur în Domnul

 1. Strigatul de ajutor al tinerilor romani din America, Canada si Australia:

  Iubiti frati romani!!! asa cum multi dintre dumneavoastra deja stiti, bisericile romane (din toate denominatiile crestine) din: America, Canada si Australia, isi pierd de la credinta generatia tanara. Aceasta se datoreaza faptului, ca frecventam bisericile romane, iar cei mai multi dintre noi nu intelegem mesajul Evangheliei predicat in limba romana. Neintelegand aceste mesaje, desigur ca majoritatea tinerilor nu mai ajung niciodata ca sa-L cunoasca pe Dumnezeu. Asa cum stiti, credinta nu se mosteneste din parinti, ea vine in urma auziri cuvantului. In realitate toti acesti tinerii, eii se afla prin bisericile romane doar din respect fata de parinti lor, nu pentru ca ar simti ceva pentru Dumnezeu si Lucrarea Lui. Odata plecati sau scosi afara din aceste biserici, istoria tineriilor proveniti din parinti emigranti ne spune: „ca cei mai multi dintre acestia, nu vor mai frecventa niciodata nici o alta biserica”. Pentru ca acesti tineri sa ajunga ca sa-L cunoasca pe Dumnezeu, exista doar o singura solutie: “predicarea Evangheliei pe intelesul lor, pe toata perioada cat eii inca se mai afla prin bisericile romane”. Problema noastra mare la oara actuala, sunt majoritatea pastorilor romani din: America, Canada si Australia. Cu regret si durere va spunem, cu exceptia celor 17 lucratori din bisericile care dau predica si-n limba engeza de pe „lista noastra” ( http://tineriromaniamericani.wordpress.com/2011/04/01/romanian-churches-with-english-and-romanian-sermons/ ), toti ceilalti care se impotrivesc, „sunt un adevarat blestem” pentru toate generatiile de tinerii din tote celelalte biserici romane.

  Acesti oameni, pentru faptul ca dansi nu pot ca sa predice si-n limba engleza, de frica ca noi tinerii le vom lua functiile si salarul, opresc in totul aceasta lucrare. Iar pentru a-si asigura pozitia si viitorul prin bisericile romane, majoritatea dintre dumnealor au introdus in constitutiile acestor biserici, „si un sistem comunist de alegeri”, ( http://penticostalul.wordpress.com/2009/04/06/bacaulevanghelic-prinde-contur/#comment-2370 ) ca nimeni sa nu-i mai poata inlatura niciodata de la putere. Ca sa intelegeti tot mai mult tot ceia ce fac si pun la cale, v-am ruga ca sa faceti un click si pe mesajele: Mesajul # 1 ( http://tineriiromaniamericani.blogspot.com/2010/01/raportul-tinerilor-romani-americani-pe.html?showComment=1264275278564#c3363527087296399020 )
  si Mesajul # 2. ( http://tineriromaniamericani.wordpress.com/2012/05/04/multumirile-tinerilor-adresate-pastorilor-si-fratilor-indaratnici-care-s-au-impotrivit-acestei-lucrari/#comment-669 ). In realitate cei mai multi dintre pastori romani, eii ne vor in bisericile dansilor, pentru singurele motive “de-a le infrumuseta sala si programele si pentru a fii un entretaeimant pentru frati mai in varsta”. Suntem foarte talentati la instrumente, si aratam bine atat pe internet cat si la televizor. Cei mai multi se pot mandri cu noi, in fata oamenilor. Deasemenea ii vor si pe parinti nostri, pentru ca acestia sa le plateasca salariile si bill-urile lunare din biserici. Totul este ca un fel de “slavie crestina” am putea spune. De hranit nu ne hranesc, ca sa putem si noi supravetui spiritual in bisericile dansilor, iar de lasat sa plecam nu vor ca sa ne lase, pentru ca atat noi cat si parintii nostri, trebue sa le mai slujim intrun fel sau altul. Aceasta face, ca cei mai multi dintre noi sa ne simtim prin bisericile romane, ca si poporul israel in Egipt (used).

  Iubiti frati! acum mai mult decat oricand, noi avem nevoie de interventia, rugaciunile si ajutorul dumneavoastra, pentru a salva acesti tineri pentru cer. Am vrea sa stiti ca in realitate, in ultimi 40 de ani pastori nostri romani au distrus generatii intregi de tinerii din bisericile dansilor. Daca nu ne v-eti ajuta in aceasta lucrare, negresit ca vor distruge atat generatia noastra, cat si toate generatiile de tinerii care vor urma dupa noi. Dupa cinci ani de lupta cu pastorii romani, noi simtim nevoia ca sa va solicitam din nou ajutorul. Am dori mult, ca prin post si rugaciune sa-i ducem pe acesti oameni in fata Lui Dumnezeu. Si pentru faptul ca pastori noastri in general pe noi ne ignora, va rugam insistent pe dumneavoastra, ca atat in particular cat si in public, sa le cereti socoteala acestor oameni: „pentru distrugerea generatiei noastre si a bisericilor romane din America, Canada si Australia”. La adresa „aceasta” ( http://tineriromaniamericani.wordpress.com/2010/11/22/biserici-romane-din-america-si-canada/ ) aveti toate informatiile necesare, pentru a-i putea contacta. Noi va multumim in numele Domnului Isus, pentru suportul si implicarea dumneavoastra in aceasta lucrare. God Bless.

  Tinerii Romani Americani
  tineriromaniamericani.wordpress.com
  tineriiromaniamericani@gmail.com

 2. Cata Dieaconu zice:

  Cartea merita tot efortul!

 3. Petru Burac zice:

  Am citit cartea in limba engleza si e FOARTE buna.
  Ma bucur enorm ca a aparut aceasta carte in limba romana. Chiar vroiam sa va recomand cartea si autorul pentru traducere!!!
  Pe langa Bill Johnson recomand(ce am citit) cartile scrise de
  Kris Valotton : The Supernatural Ways of Royalty, Developing A Supernatural Lifestyle, Moral Revolution
  Danny Silk: Culture of Honor
  Kevin Dedmon: The Ultimate Treasure Hunt
  De asemenea o alta recomandare pentru reeditare/retiparire cartea „You May All Prophesy” de Steve Thompson.

  Doamne ajuta. Apreciez munca echipei de la Succeed Publishing.

 4. Liviu zice:

  Nu reusesc sa gasesc cartea pe site? Nu este disponibila deocamdata? Asteptam si alte titluri!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s