Ponta şi Antonescu te vor la vot. Ignoră-i!

Autor: Mircea Marian. Sursa: EVZ

Spre deosebire de Băsescu, care continuă să cheme electoratul la vot, tot mai mulţi comentatori independenţi consideră că puciştii din USL sunt cei care trebuie să asigure mobilizarea la urne.

Tot mai mulţi re­pre­zentanţi ai societăţii civile fac apel la boicotarea referendumului din 29 iulie, apreciind că este ilegitim. „Nu trebuie să legitimăm acest simulacru de referendum. Preşedintele Băsescu rămâne legitim până în 2014 prin votul din 2009″, scrie, pe http://www.contributors.ro, Adrian Papahagi, vicepreşedinte al Fundaţiei Creştin-Demo­crate.

Evenimentul Zilei vă prezintă declaraţii ale unor jurnalişti, scriitori, reprezentanţi ai so­cietăţii civile, care explică de ce nu vor participa la scrutin.

O lovitură de stat

Unul din cei mai cunoscuţi experţi independenţi în legislaţia anti-corupţie, Laura Ştefan, de la Expert Forum, a anunţat că intenţionează să nu valideze prin votul ei lovitura de stat. „Prefer să nu pot vota decât să validez prin votul meu o lovitură de stat (ducând la atingerea pragului de 50%). Pe de altă parte, dacă USL aduce la vot peste 50% din listele electorale înseamnă că lovitura de stat are susţinere populară şi iarăşi votul meu este irelevant”, a spus Laura Ştefan, citată de site-ul http://www.dreaptacurata.weebly.com.

Ea a explicat că acest vot nu este „un concurs de popularitate pentru preşedinte pentru că preşedinţii sunt aleşi pe un mandat întreg şi nu dau teste la mijlocul acestuia”.

Un proces viciat

Şi jurnalistul Cristian Pă­trăşconiu scrie, pe Facebook, că nu va participa la scrutin. „Pe 29 iulie, pot să îmi facă plângere penală şi USL şi PDL şi Traian Băsescu şi tot nu mă duc să susţin, prin vot, mascarada electorală care are loc în acea zi„.

Toma Pătraşcu, membru fondator al Asociaţiei Secularist-Umaniste din România (ASUR), explică, pe http://www.contributors.ro: „A participa la votul din 29 iulie ar însemna să legitimez un proces, în aparenţă democratic, dar, în realitate, viciat pe tot parcursul lui. Ar însemna să accept, măcar implicit, pretextele cusute cu aţă albă folosite la justificarea suspendării”.

Opiniile lor vin în continuarea unui val de comentarii declanşat de un articol al lui Paul Aligică, unul din primii care a apreciat că Traian Băsescu nu ar trebui să-şi mobilizeze electoratul, aceasta fiind sarcina USL.

9,3 milioane de români trebuie să vină la vot pentru ca Referendumul să fie valid

Rodica Culcer: „Referendumul, boicotat”

Şi Rodica Culcer consideră că scrutinul din 29 iulie este un „demers viciat”, care trebuie boicotat. Într-un articol pe http://www.hydepark.ro ea afirmă: „Decât să fie pierdută reduta preşedinţiei şi, odată cu ea, justiţia şi statul de drept, este mai bine, deşi nu bucură pe nimeni, să o păstrăm ocupată de cel care a asigurat independenţa procurorilor şi a judecătorilor.”

USL nu-i dă nicio şansă lui Băsescu să schimbe spectaculos datele din sondaje

Lăsaţi USL să se agite ca peştele pe uscat şi să-şi bată singur capul cu prezenţa la referendum. Sunt disperaţi. Uitaţi-vă puţin la emisiunile de la Antena 3. Am făcut, joi, un efort profesional, şi m-am uitat la emisiunea lui Mircea Badea. Era ca o reclamă la băuturi carbogazoase: „Eu mă duc şi votez împotriva lui Traian Băsescu şi voi fi fericit”! Zece minute a ţinut-o angajatul familiei Voiculescu cu lozinci de acest gen, doar, doar, o ieşi poporul la vot, în loc să-şi vadă liniştit de vacanţă. Victor Ponta are o strategie diferită: îi aţâţă pe simpatizanţii preşedintelui suspendat, spunându-le că idolul lor va fi deligitmat dacă referendumul este invalidat, pe motiv de prezenţă, dar există un vot zdrobitor pentru demitere.

USL domină media

Nu vă lăsaţi înşelaţi de provocările lui Ponta. Priviţi doar la rezultatul final: vreţi să rămână Crin Antonescu la Palatul Cotroceni sau doriţi ca Traian Băsescu să se întoarcă? Am observat în aceste zile un public pro-Băsescu uşor euforic, care crede că plagiatul dovedit a lui Ponta şi violenta reacţie internaţională vor determina o „deşteptare” a electoratului USL şi o răsturnare a sondajelor, care arată că majoritatea celor care vor vota doresc destituirea şefului statului.

Le spun că ar trebui să se uite doar la modul în care a fost mediatizată conferinţa de presă a comisiei de etică a Universităţii Bucureşti, care a constatat plagiatul lui Ponta. La Antena 3, care rămâne postul de ştiri cu cea mai mare audienţă, rula o ştire despre nişte camioane în flăcări. RTV, postul prietenului premierului, a ignorat şi el conferinţa de presă. Adevărata bătălie se va duce în prime-time, iar USL are influenţă asupra celei mai mari părţi a talk-showurilor. Să luăm doar exemplul Realităţii, unde un fost ministru PNL şi un fost consultant PSD realizează talk-showul de seară.

Anticipez din partea USL o strategie de zăpăcire a electoratului. Se va spune: o comisie a decis că Ponta e nevinovat, alta că a plagiat, noi pe cine să credem? Nici un cuvânt, probabil, despre modul în guvernul USL a desfiinţat comisii şi comitete, pe bandă, pentru a-i înlătura pe universitarii oneşti şi despre cum i-a înlocuit cu oameni fideli, politruci culeşi din parlament, consilieri ai lui Ion Iliescu sau avocaţi prieteni şi asociaţi cu inculpatul Ponta.

Pe scurt, USL deţine un control tot mai strâns asupra media – zilele acestea a ocupat site-ul tvrinfo.ro – iar cea mai mare parte a publicului fie nu primeşte informaţia, fie ea ajunge distorsionat. Nici o şansă pentru Băsescu să obţină rezultate spectaculoase într-o campanie de trei săptămâni.

Necesara coabitare

Oricât de puţine voturi va obţine Băsescu la acest referendum, el are legitimitatea alegerilor din 2009, când a fost ales pentru cinci ani, nu până când pierde majoritatea în Parlament. Da, este clar că Antena 3 şi compania vor urla că nu mai reprezintă pe nimeni. Nu are nici o importanţă. Contează că Băsescu va avea puterea dată de Constituţie ca să cenzureze USL. Poate respinge legi, poate refuza numirea unor miniştri, poate semna (sau nu!) numirea unor noi şefi ai DNA şi ai Parchetului General. Coabitarea înseamnă o piedică în calea dorinţei USL de a deţine controlul tuturor instituţiilor din România.

Mircea Cărtărescu: „Am putea evolua spre Belarus”

Aţi scris că refrendumul este lovit de nulitate prin modul în care a fost pus la cale. Înseamnă că nu veţi merge la vot? 
Mircea Cărtărescu: Teoretic, cred că n-ar fi trebuit să se ajunga acum şi în acest fel abuziv la referendum. Pragmatic şi moral însă, voi merge la vot ca să votez NU.

Dintre toate cele care s-au întâmplat în ultimele săptămâni care credeţi că este lucrul cel mai rău care va avea cele mai grave consecinte?
Călcarea în picioare a jocului politic şi înlocuirea sa cu acţiuni în forţă, puciste, în dispreţul legilor şi al comunităţilor internă şi internaţională.

Credeţi că dacă Băsescu se întoarce la Cotroceni după ce refrendumul a fost invalidat, dar cu un vot masiv pentru demitere, va avea puterea să oprească excesele guvernării USL?
Este o variantă proastă, ambiguă, dar mai bună, oricum, decât falsa legitimitate pe care puterea o poate căpăta prin votul masiv împotriva preşedintelui suspendat. Cel puţin, uzurpatorul de la Cotroceni, Crin Antonescu, va trebui să plece sau să-şi arate încă o dată adevărata faţă.

Spuneţi că ne aşteaptă ani teribili. Care este îngrijorarea cea mai mare?
Puterea discreţionară, amuţirea tuturor vocilor adverse, discursul unic, mincinos, ipocrit şi calomniator. Listele negre, răzbunarile politice. De fapt, după ce ne-au arătat ultimele două săptămâni, cred că am putea evolua spre un stat inchis şi autarhic, gen Belarus.

Mircea Mihăieş: „Nu am intenţia să merg la vot”

Veţi participa la referendumul din 29 iulie? Dacă nu, de ce? 
Mircea Mihăieş: Nu am nici cea mai mică intenţie să merg la vot. Consider întregul şir de întâmplări care culminează cu referendumul un exemplu al felului abuziv şi iresponsabil în care grupuri fluide din Parlamentul României încearcă să-şi regleze conturile, întinzând la maxim nervii populaţiei. Nu e de datoria mea, ca simplu cetăţean, să reacţionez la orice aberaţie a aleşilor naţiei. Mi se pare indecent să legitimez prin gestul meu un atac gangsteresc la adresa democraţiei şi normalităţii.

Ce le-aţi spune celor care se duc la referendum, dar votează împotriva demiterii? 
Cei care merg la referendum trebuie să ştie că ei contribuie, indiferent de felul în care votează, la complotul anti-Băsescu.

Reclame
Acest articol a fost publicat în politice, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

33 de răspunsuri la Ponta şi Antonescu te vor la vot. Ignoră-i!

 1. Nicu Mestereaga zice:

  Nu votez la Referendum deoarece, cu toate ca ,,cei noi” incearca sa ma convinga de faptul ca parerea mea conteaza, prin neglijarea unui referendum valid (cel cu parlamentul si parlamentarii), m-au convins deja ca de fapt parera lor conteaza. Pe mine vreau doar sa ma manipuleze pt a-si atinge ei scopurile.
  Nu votez la referendum, deoarece, facand parte dintr-o comunitate religioasa minoritara, pentru mine libertatea este garantata de Constitutie,nu de majoritatea parlamentara sau populara. Ori dupa felul cum s-au miscat lucrurile, mi-e teama ca daca suspendarea unui presedinte se poate realiza asa usor, ce se poate intampla in cazul in care le-ar casuna unora pe credincosii minoritari.

 2. Dan Ghenea zice:

  Stimate Domnule Mihaies,
  Este de datoria dumneavoastra sa va respectati concetatenii?
  Ca intelectual, nu v-ar placea sa stiti adevarul? Pentru ca boicotul va acredita o minciuna: ca toti cei care stau acasa sunt de acord cu dumneavoastra ca referendumul e ilegitim.
  Daca o majoritate crede ca parlamentarii nu i-au reprezentat bine in chestiunea suspendarii, sa vin a la vot si sa spuna NU.

  • cornelilioi zice:

   Domnule Dan, nu boicotul va acredita o minciuna ci prezenta la vot va acredita o minciuna!!!

  • Nu putem legitima actiunea stalinista a USL.
   Totul a inceput cu doua OUG-uri care incalca Constitutia Romaniei, Art.115. (6) si toate actiunile ce au urmat, inlocurea presedintilor Senatului si C.D., convocarea sesiunilor extraodinare si suspendarea peresedintelui sunt lovite de nulitate.
   Dar cine sa impuna asta uselistilor ?
   Doar cetatenii Romaniei pot s-o faca prin boicot.

   • Dan Ghenea zice:

    De ce nu printr-un vot clar NU? Pentru ne e frica sa descoperim ca imparatul e gol? Daca e atat de evidenta „lovitura de stat” se vor gasi macar vreo 7-8 milioane de alegatori sa o sanctioneze! Sau poate nu? Cum ma puteti convinge ca toti cei care stau acasa fac boicot? Nu ar fi plauzibil ca o mare parte dintre ei sa fie scarbiti de in egala masura de TB si de unii dintre adversarii sai?
    In plus, ascundeti un lucru: un referendum care nu e valid nu insemna intoarcerea automata la Cotroceni, asa cum un proces casat pentru viciu de procedura nu insemna achitare ci refacererea procesului; asta vreti – ceata si lupta continua? Veniti la vot si spuneti NU daca vreti clarificare.

    • Mihail zice:

     Dan Ghenea, nu c red ca are rost sa te straduiesti mai mult.Juridic este perfect ceea ce spui.Demonstratia este completa. Baiul este in alta parte.Noi vorbim de hoti si tradatori iar cei ce raspund vorbesc despre comunism, stalinism, alte epoci trecute.EI NU VOR SAU NU POT INTELEGE PREZENTUL. INCA ISI ASCUND INCAPACITATILE IN TRECUT. aspect foarte ingrijorator.Si Basescu stie sa exploateze exact aceasta latura datele fiind introduse in joc prin compartimentele de dezinformare care (inca) il mai slujeesc.

 3. ioana zice:

  „9,3 milioane de români trebuie să vină la vot pentru ca Referendumul să fie valid”

  ca de obicei, presedintele vostru una spune si alta face.

  • Ioana, vrei sa faci politica dar habar n-ai de ce TB facea caz de introducerea cvorumului la referendum.
   Dupa referendumul de demitere a presedintelui din 19 mai 2007 a mai fost un referendum in noiembrie 2007 pentru vot uninominal iniitat de TB.
   Daca la referendumul pentru demitere majoritatea PNL-PSD, constituita adhoc in parlament dupa scoaterea PD de la guvernare de catre PNL, a stabilit ca nu-i nevoie de cvorum, la referendumul din noiembrie pentru vot uninominal aceeasi majoritate a stabilit ca e nevoie de cvorum.
   La ambele nu s-a intrunit cvorumul, dar muschii celor din PNL-PSD au vrut ca primul referendum sa fie valid iar al doilea sa nu fie valid. Ba mai mult cei din PNL-PSD au spus ca poporul i-a dat cu flit lui TB in cazul referendumului initiat de catre el pentru votul uninominal.

   • Mihail zice:

    Vali Horlescu. Ai auzit cumva despre Tratatul de la Venetia? Este forumul l-a care s-a plins Basescu prin intermediul judecatorului Zagrean.
    Ai aflat cumva despre teoria cvorumului ?
    De ce acuma de aceasta data au incalcat prevederea Tratatului de la Venetia care nu cere cvorum? De ce au cerut 50+1%? Baietii cu ochi albastri NU ESTE PROSTI! Ei au calculat si l-au sfatuit pe Basescu. Restul apa chioara, sau de la chiorul.Tot aia este.
    Tu iti mai aduci aminte de cite ori au votat ca sa ajunga Zagrean judecator? Ce stii despre judecatorul Dorneanu? Ca sa nu-ti mai amintesc de Roberta, o hoata care nu mai trebuie dovedita.Doar condamnata iar Basescu pentru favorizarea infractoarei.
    Ca sa fac si ceva „propaganda”. Pe Ceausescu l-au condamnat pentru genocid.As intreba care sunt elementele infractiunii de genocid? Si cind ne aflam in prezenta lor? In ce perioada? Oare cind s-au construit 100 de spitale sau cind s-au inchis? Cind este lovit interesul poporului? Dar alungarea celor peste 10.000 de medici unde o poti incadra? Dar analfabetismul care depaseste deja 20%, cui i se poate imputa? Jegoasa situatie ma pui sa-mi amintesc fratele meu.
    Nu apar pe nimeni, dar cind s-a ajuns la Ardeal, la Chevron, la Muntii Apuseni, la distrugerea a tot ce o generatie a parintilor nostri a cladit (pret platit ca sa aiva loc o revolutie) ca sa vina niste nemernici sa-si doteze agramatele,prietenii, mindrele,neamurile cu vile si slujbe pe spatele banului public, prietene, inca nici nu este prea rau pentru Basescu. Gurile rele spun ca a inceput cu Nastase. Eu zic ca v-a incepe cu Blejnar si directorasul lui arestat de curind. Mare balamuc mare sta sa inceapa la Caminul Coltoral.Avem ceteras de la DNA si ICCJ. Intrarea GRATIS.
    Ei acuma DA propaganda. Si tot GRATIS.

    • viorel zice:

     cam acelasi discurs l-am vazut pe antena 3, cred ca daca ai urmarii si alte pusturi de tv, ai citi si alt gen de presa scrisa, daca ai incerca sa te documentezi si din alte parti, sigur iti vei schimba discursul…. in alta ordine de ideei chestionand la alegere sa zicem vreo 20 de persoane de ce vor sa-l demita pe basescu, cam jumate ar raspunde, asa zice la antena 3 maica. astia suntem nu am invatat sa avem pareri proprii, suntem obijnuiti sa le preluam pe cele care le exprima altii, care si aleea sunt exprimate la cerere… si.. asta nu e propaganda, e instigare la… cultura… ce-i ce stiu inteleg

    • 🙂 Ai sanse sa fii in primul rand al galeriei lui Antonescu.( nu Maresalul ci ala din clanul lui Cacarau)

 4. DanutM zice:

  Reblogged this on Persona and commented:
  Absolut corect.

 5. Mike zice:

  Fr. Vasilica, sper ca stiti ca instigarea la boicotarea referendumului este infractiune si se pedepseste conform legii.

  • Ha, ha!
   Uite ca mă autodenunt si eu pentru instigarea la boicotarea referendumului!
   Nu mai aruncate petardele astea ca nu tine.

   • Mihail zice:

    Frate Vasilica, vreau sa-ti spun ca ai picat si tu (nu esti primul) in plasa marinareasca.
    Stiu ca intelegi bine ce spun si poti deosebi lucrurile.
    Referendumul a avut ca scop debarcarea presedintelui Basescu. Strict.
    Or de la aceasta tinta, sa ajungeti voi pastorii evanghelici sa o lalaiti pentru frati ca daca merg la vot, Ponta si Crin vor ajunge conducatori imi este peste putinta sa inteleg cum poti accepta o asemenea gindire. Cred ca tu intelegi ca pentru un nou presedinte trebuie organizate ALEGERI in care POPORUL va avea puterea votului real de a alege acel nou presedinte.Si candidati sunt destui nu numai Crin.Deci ai folosit o efa nedreapta in judecata ta si in pozitionare ta in boicot.Fie pacatul meu, dar, de aceasta data iti spun raspicat ca nu ai fost calauzit asa cum se afirma despre un crestin.Satana si-a bagat coada pentru ca politica este domeniu lui.
    Aceasta idee mirsava a fosst indusa de „speciali” lui Basescu pentru a denatura rezultatul votului.
    Aceeasi manevra a facut-o in 2009 cind a dublat votarea cu problema reducerii parlamentului la 300 de locuri unicameral. Si dupa ce s-a vazut inscaunat iar presedinte, timp de 3 ani de ce nu a implementat rezultatul votului privind parlamentul?
    Pai nu a facut-o pentru ca ar fi insemnat sa rupa de la tzitza pe cei care il slujeau cu obedienta. Simplu.Si sunt convins ca intelegi. Manevra este bolsevica 100%.Basescu a fost crescut de catre specialistii de dinainte de 1989 si trebuie sa recunosti ca nu au fost prosti in meseria lor. SI CONFORM PROVERBULUI( chiar daca nu este a lui Solomon) CE NASTE DIN PISICA ,SOARECI MANINCA.
    Oricum, imi permit sa te atentionez ca prin atitudinea de boicot, ai facut jocul presedintelui nedemn de tara lui, dar mai rau, ai ajuns sa fi in tabara celor ce sunt impotriva propriului popor. Motiv suficient de a te determina sa lasi politica politicienilor si tu sa faci politica Domnului Isus.

    • Vali Horlescu zice:

     Cata insolenta trebuie sa sa ai ca sa atentionezi pe cineva pentru faptul ca-si exprima liber opiniile?

    • Mihail zice:

     Vali Horlescu, tu crezi cumva ca opiniile mele sunt mai putin libere decit ale fratelui Vasilica Croitor? Sunt la fel de libere, stai linistit.
     Tu de fapt ce doresti sa spui prin faptul ca te-ai apucat de judecat postarile mele?
     Poti sa te exprimi LIBER si DEPLIN. Pastorul Vasilica intelege mai mult decit cauti tu sa „storci” din cele citeva vorbe ale mele. Provocarea este specifica unor „specialisti” care v-au facut (nu vreau sa folosesc expresia basesciana din 2009 la tv) si de data aceasta.
     Atunci ,in 2009 v-au legat votarea de reducerea parlamentului, acum la referendum v-au legat de „comunisti” Ma gindesc cum de va pot prinde asa de usor?
     Iar pentru tine Vali am aceeasi intrebare : daca la referendumul din 2009 s-a votat reducerea parlamentului la 300 de parlamentari si parlament unicameral, CE L-A OPRIT PE BASESCU SA APLICE REZULTATUL REFERENDUMULUI CA 3 ANI A AVUT TOATE PIRGHIILE POLITICE SI DE CONDUCERE? Tu areti naivitate daca inghiti sarmalele „basescu” fara sa verifici bucatarul si bucataria.

    • Nu ti-a ajuns ca te-ai luat ca un politruc de la Antena 3 de Vasilica, acum vrei sa ma pui si pe mine la punct. Vezi-ti de lungul nasului si nu-mi baga mie pe gat obsesiile tale politice.

    • Mihail zice:

     Toate bune si frumoase dar nu am nici un fel de legatura cu Antena 3.
     Cred ca este o confuzie regretabila. Dar daca spui ca m-am luat de pastorul Vasilica, iar te inseli. Ce a facut el este din partea mea un act de curaj si curatie spirituala, fapt pentru care am si afirmat sa nu se lase tirit in tiganiile politice. Aceasta este propaganda mea. Imi pare rau ca nu suntem de aceeasi parere. Dar, niciodata nu este prea tirziu.
     Eu am impotrivire fata de hotiile politicilor care conduc, voi v-ati exprimat cam de genul ce ar face daca ar veni unul sau altul la putere. Cam greu cu viitorul. Singurul acceptabil despre viitor a fost Mos Brucan. Numai niste minti inguste au putut provoca populatia cu lozinca lozincoasa: daca Basescu cade, Ponta si Crin vor conduce tara.
     Nu prietene. Pentru noii conducatori vor fi alegeri in care majoritatea populatiei isi va alege conducatorii.Si candidati sunt ,har Domnului.deci tot nu-i dupa mintea voastra, indiferent cit este nasul meu. Greu de priceput. Dar, asta este. Respectam parerea fiecaruia .Cel putin eu.Iar pumnul in gura nu mi-l poate pune decit Stapinul meu.Viesparaia in nici un caz.Iar daca nu poti suporta diferenta de opinii, asta este o alta problema. Aceea cu siluirea. Sileste-te sa respecti pe cei care isi spun si ei parerea.

    • Insolenta de a spune vrute si nevrute la adresa mea nu te-a parasit. Halal!
     Dar ai toat libertatea sa fii in continuare nesabuit in aceasta privinta.

   • eugen zice:

    Frate Vasalica vreu sa va intreb care miati dat jos comentaru ,
    find ca era forte -Inportant-ce am scris = PS =22 =V =21
    l =corinteni =ca =10 =12 . ?
    Pe mine nu ma Interesaze ce spune la -tv nic de ziare ,
    pe mine ma interesaza mai mult ce spus.DUMNEZEU
    va rob sa il puneti din nou ca acolo a fost scris planul lui DUMNEZEU

  • Mike O zice:

   Mike, daca boicotarea referedumului este infractiune si se pedepseste, cum se numeste ceea ce-au facut cei care au adus lucrurile aici, si cum se pedepseste?

 6. pete zice:

  Mike unde ai mai auzit si asta ? sau ce nu ne place noua este ilegal . Nu ai voie sa instighezi la violenta ,dar boicot no way brother .

 7. noh zice:

  „Boicotul” este un DREPT la fel de legitim ca si prezenta la vot. Deci, primul pas este ALEGEREA de a te prezenta la vot sau nu. Apoi cum votezi. Depinde de motivatie.
  Prin impunerea prezentei la vot, consider incalcarea dreptului de a exista liber. Numai sub comunism era o unica alternativa, avand ca rezultat UNANIMITATE. Sub ce imperiu traim? Unii sub imperiul manipularii….
  Sunt extrem de satisfacut ca prin neprezentare am devenit „DUSMAN al POPORULUI”.

  • Vali Horlescu zice:

   Cine-s oare stalinistii care imediat ce apare o postare care vorbeste de dreptul la libera exprimare, drept garantat de Constitutia Romaniei, dau unlike?

 8. pete zice:

  Mihai pe tine ce te face sa crezi ca tu esti de partea celor drepti?

  • eugen zice:

   ce articol din contistutie a calcat P, Traian Basascu ,de lau suspendat ??
   care la fost motivul sa il suspendeze??
   Le era frica de el ca ,intrat (( Adrian Nastasa in puscarie , si mai au vro 20 de
   parlamentai dosare la -DNA -si acum este Ponta ministru justitet asteptam sa
   vedem ce a mai face Ponta ,plajiatu ??))

  • Mihail zice:

   Faptul ca tu ai inteles ca sunt de parteaa dreptilor , eu nu sustin acest aspect. Dar faptul ca am parasit vechile mele carari si ca ma straduiesc sa sa nu mai folosesc orice mijloace care sunt scuzate de scop, faptul ca Dumnezeu m-a asezat (sau macar mi-a facut loc) intre copii lui, faptul ca ma straduiesc sa invat cei sapte ani de-acasa din adunare sfintilor lui Dumnezeu acuma la batrinete, faptul ca am facut un legamint in care i-am fagaduit Domnului Isus sa-L slujesc cite zile o mai fi ingaduit si pentru mine, si uite asa toate la un loc, daca nu duc la schimbarea omului vechi, atunci nu am facut chiar nici o brinza.Ba cred ca am facut mai rau pentru ca este scris ca mai bine nu as fi cunoscut. Cam asa inteleg eu starea de lucruri in dreptul meu ,frate Pete. Nici gind sa cred prea tare o extrema sau alta. Singura extrema pe care o accept, este DUMNEZEU.(daca ma intrebi de ce spun extrema, o sa continui) Har si pace.

 9. Pingback: De reflectat (39) « Romania Evanghelica

 10. MRU zice:

  Valerian Horlescu – asta e vocabular de om care citeste Biblia? Sau tu arati doar pe facebook ca fatarnicii? Tu te certi si cu cei din partidul tau. Daca asa e toata conducerea Noii Republici…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s