Imoralitatea a devenit o obligație în orașul Constanța

mazare

Consiliul Local Municipal (CLM) Constanţa a aprobat marţi un proiect de hotărâre iniţiat de primarul Radu Mazăre prin care cluburile din staţiunea Mamaia sunt obligate să aibă câte un car alegoric cu minimum şase animatoare, nerespectarea de către aceste firme a deciziei luate ducând până la anularea autorizaţiei de funcţionare.

Potrivit hotărârii aprobate de consilierii municipali constănţeni, nerespectarea actului normativ va fi sancţionată cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 1.500 de lei pentru persoanele fizice autorizate, cu 1.500 – 2.500 de lei pentru societăţile comerciale sau alte persoane juridice constituite conform legii şi, după caz, şi cu anularea autorizaţiei de funcţionare.

Sursa: EVZ

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Imoralitatea a devenit o obligație în orașul Constanța

 1. Primarul ăsta (Mazăre) nu umblă niciodată treaz, sau aşa e figura lui?

 2. alex zice:

  cum sa nu-si faca curvarul de cap atata timp cat e votat.nu ma mai mir de ce a ajuns tara in halul asta si biserica in loc sa protesteze tace sau se aliaza.romani isi merita soarta cu moarte lenta si dureroasa si pe plan spiritual si material.

 3. pete zice:

  Ce problema avem noi cu cluburile ? Ei l-au sponsorat la alegeri sa-i suporte nebuniile acum.

  • Când copii vor merge în Mamaia, vor fi obligați să vadăpe aleile din stațiune acele care alegorice cu animatoare. E normal?

   • VASILE OJOG zice:

    NU!!! Nu e normal. Inca mai cred in valorile spirituale ale natiunii noastre. As vrea sa cred ca aceasta „DECIZIE”???? este un accident. Acest mod de comportament NU caracterizeaza poporul roman …este inadmisibil .Vom face opinie impotriva IMORALITATII. Vrem sa lasam o „ZESTRE” frumoasa urmasilor nostri.

 4. pete zice:

  Multe lucruri sint anormale in ziua de azi dar atita timp cit lumea voteaza asemenea indivizi e greu sa se mai schimbe ceva ,si aici in america se dau peste cap pentru drepturile homosexalilor de parca asta ar fii cea mai importanta problema cu care se confrunta omenirea .Domnul sa aiba mila de Rominia si de intreaga lume sa se trezesaca pina mai este timp. GBY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s