O conferință importantă despre familie – MÂINE!!!

 CONFERINTA Alianței Familiilor din România

Toti cititorii acestor rinduri sunt cordial invitati sa participe la conferinta anuala AFR 2013 care se va tine la Bucuresti sambata 27 aprilie.

Locul/Adresa: Sediul organizatiei “Alege Viata” de pe Aleea Lacul Morii Nr. 3, Bucuresti. Exista loc de parcare.

Orarul conferintei: Conferinta e programata sa inceapa la 9:30 dimineata si sa tina pina la orele 19:00.

Intrarea e libera: Nu percepem taxa de intrare sau participare. Va vom ruga, insa, sa faceti donatii benevole, daca doriti. Vom pune la dispozitia dtra un cosulet unde cei care doriti veti putea face o donatie sa ne ajutati sa acoperim cheltuielile conferintei.

Ce va punem la dispozitie?: Fursecuri si snakuri dimineata si dupa masa, masa de pranz, apa, cafea, si bauturi racoritoare. Masa de pranz va avea si mancare de post.

Pauze: Vom avea o pauza de dimineata de 15 minute, una de o ora pentru pranz, si una de 15 minute dupa masa.

Invitati si pe altii: Invitati si pe altii sa vina. Fiecare persoana va avea ceva de invatat din conferinta noastra si va garantam ca la finele zilei fiecare veti simti ca aprilie 27 a fost o zi cu adevarat binecuvintata si productiva, atit pentru suflet cit si pentru intelect. 

LISTA VORBITORILOR

Lista conferentiarilor reflecta diversitatea comunitatii noastre AFR si, repetam, nu este un endorsement (aprobare) pentru nicio miscare politica ori religioasa. Pe linga personalitatile de mai jos am invitat si alte personalitati proeminente din viata politica a Romaniei, tocmai pentru a asigura o diversitate si mai mare de participanti, dar nu ni s-a dat raspuns. 

Din partea BOR:Adriana Cojocaru, inspector eparhial in cadrul Sectorului social-filantropic al Patriarhiei. Titlul prezentarii: “Familia crestina”.  

Un ministru al Romaniei. Numele si titlul prezentarii vor fi identificate la conferinta. 

Virgil Achihai, Presedinte, Alianta Evanghelica din Romania. Titlul prezentarii ”Familia – incotro”? 

Cornel Barbut, Vice-Presedinte, Asociatia Familiilor Catolice “Vladimir Ghika”. Titlul prezentarii: “Familia – motor pentru schimbare si educatie in Romania” 

Claudia Boghicevici, Parlamentara, Arad, fosta Ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Titlul prezentarii: “Reconcilierea vietii de familie in contextul parteneriatului dintre femei si barbati” 

Virgil Gheorghe, bioeticist si filozof, Bucuresti. Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta. 

Sophia Kuby, Director Executiv, European Dignity Watch, Bruxelles. Titlul prezentarii: “The EU’s Equality Directive and its Dangers for Christians”. Sophia este fica scriitoarei germane Gabriele Kuby. 

Daniel Lipsic, LLM, fost Ministru al Justitiei, Slovacia. Titlul prezentarii: “Hate Speech in Europe and its Dangers for Religious Freedom” 

Parintele Fabian Mariut, Arhiepiscopia Romano-Catolica (Bucuresti). Titlul prezentarii: “Familia si binele comun” 

Dr. Maria Dunca-Moisin, Presedinte, Miscarea Bunavestire, Bucuresti. Titlul prezentarii: “Importanta consilierii femeii in criza de sarcina. Probleme privind legiferarea consilierii” 

Mihail Neamtu, Presedinte si fondator al Noii Republici. Titlul prezentarii: “Amintiri din copilarie” 

Daniela Paun, Miscarea Pro-Vita. Titlul prezentarii: “Proiectul unional One of Us – Unul dintre noi” 

Maria-Izabella Popa, Coordinator, Coalitia pentru Moralitate in Media, (AFR Bucuresti). Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta. 

Olimpia Popa, Profesoara, AFR Tulcea. Titlul prezentarii va fi anuntat la conferinta. 

Andreea Popescu, Avocat International, European Center for Law and Justice, Strasbourg. Titlul prezentarii: “Drepturile omului in jurisprudenta recenta a CEDO” 

Mona Serbanescu, Pedagog, Bucuresti. Subiectul prezentarii: “Pedagogia ortodoxa aplicata”

Reclame
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la O conferință importantă despre familie – MÂINE!!!

 1. Andrei zice:

  Hopa frate.. ne trecem la Ortodocsi??
  Ca vad ca la facem reclama…
  pai nu eram noi cei care criticam Consiliul consultativ al cultelor din Romania??? Ce facem fratica acuma il promovam?? ce se stie despre Rascumpararea Memoriei vol 2?? sau gata s-a pierdut elanul.. suntem prini prea tare in politica si deja nu mai are rost.. sa fim caldicei va rog!!

  • Andrei, le amesteci fără noimă. Nu ne trecem la nimeni. Este o conferință și această temă privește pe toată lumea, inclusiv mediul politic, oameni de știință etc.
   Dacă din acest anunț ai înțeles că facem reclamă la un cult, atunci ce să mai spun?
   Consiliul Consultativ al Cultelor era cu totul altă mâncare de pește, în timp ce atacul împotriva familiei ar trebui să întâmpine o reacție vehementă din partea fiecărui cult (ceea ce din păcate nu se întâmplă).
   Ce legătură au toate acestea cu Răscumpărarea memoriei?
   Cine este tare în politică? Văd că scrii la persoana I plural. Poate că dumneata ești, eu nu.
   Iar finalul cu „căldicei” este doar o propoziție ininteligibilă.

   Dincolo de toate astea, îi încurajez pe bucureșteni să meargă la această conferință. Tema a devenit de mare importanță.

 2. Vasilica Croitor ,,nu stiu a fost idea ta sau ti-a sugerat cineva ,dar aceasta conferinta este absolut necesara .Familiile de astazi au nevoe de consiliere mai mult ca oricind pentru a i se da valoarea reala (caci ceva s-a pirdut pe drum) si este necesar sa ne asezam la masa de lucru si sa promovam (sa evidentiem mereu si mereu valorile ) familiei .Faptul caci sunt invitati PERSONALITATI din toate ramurile :sociale si religioase etc. ai facut un lucru bun ,SA-MI fie cu iertare nu numai penticostalii au o parere buna despre valoarea familiei (eu sunt penticostal) este frumos sa vedem si parerile altora , sa auzim si alte voci privind valoarea familiei. Ma rog ca bunul D-zeu sa puna cuvinte intelepte in gura fiecarei persoane care va lua cuvintul la aceasta conferinta VA BINECUVINTEZ PE TOTI IN NUMELE DOMNULUI ISUS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s