Avem referendum. Cum procedăm?

Astăzi Băsescu a dat din nou șah la clasa politică românească. Pentru majoritatea celor 600 de parlamentari este normal să fie un moment neplăcut, după ce au spus că nu îi interesează decizia poporului român de la referendumul anterior. Până când toată lumea se va mai calma (se anunță o vară fierbinte, din nou, și nu toată lumea locuiește aproape de mare 🙂 ), vă rog să vă exprimați opinia la o primă strigare:

Cât de mare să fie Parlamentul?

Acest articol a fost publicat în politice, Uncategorized și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la Avem referendum. Cum procedăm?

 1. Timotei Dinică zice:

  Fie ca unii accepta sau nu, miscarea e inteligenta. Nu e obligatoriu sa se ajunga la referendum, e clar ca propunerea strica toate planurile USL-ului, pune presiune pe mai multe paliere: politic, juridic, electoral. Va fi iar o vara torida! 🙂

 2. viorelchis zice:

  poporul pentru a intelege aceste lucruri trebuie bine informat si explicat care sint avantajele si dezavantajele.Altfel iar se ajunge la interes de manipulare si fraiereala !!!Si de fapt cine are de castigat ?Si cine pierde din toate acestea?Pina in prezent sa vazut cine a castigat si pe ce ajung sa se cheltuiasca banii din buget .O tara ca Romania are nevoie de cei 580 de parlamentari?Si in ce scop?Deci nu este nevoie de o revizuire si o redresare politica?

 3. misucroitor zice:

  Președintele României și șahul dat
  suveranității României:

  „..în ultima vreme s-a accentuat cedarea de suveranitate a României.Se fac politici mai puțin vizibile(!!!)…,un exercițiu soft ,…România renunță la suveranitatea ei în favoarea St. Unite Europene. Următorii pași va trebui să-i facem mai repede…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s