Dumnezeu vindecătorul

Dumnezeu vindecatorul KINDLEO nouă carte de Colin Dye a apărut la Editura Succeed Publishing. Noutatea constă însă în faptul că această carte este disponibilă în formatul tipărit, cât și ebook.

Pentru a comanda cartea Dumnezeu vindecătorul în format Kindle/Amazon, puteți da click pe imaginea cărții.

COLIN DYE este un pastor și un autor consacrat, un bun teolog sau „teoretician”, dar și un practician experimentat. Biserica sa este de câteva decenii un centru al trezirii, iar mărturiile vindecărilor din biserica Kensington Temple datează de la fondarea acestei biserici, la începuturile mișcării Elim din Anglia.

Ceea ce veți descoperi interesant în această carte este faptul că deși crede cu tărie că Dumnezeul vindecător face și astăzi minuni, autorul nu cade în capcana exagerărilor, a trimufalismului, a proclamațiilor lipsite de discernământ. De aceea, cu o sinceritate debordantă, pastorul Colin Dye relatează inclusiv despre cazul fiicei sale, care nu a fost vindecată de o boală care i-a curmat în cele din urmă viața. Veți găsi astfel în carte o prezentare onestă, dar și exuberantă, fiindcă Dumnezeu încă face minuni.

Cartea în format tipărit poate fi comandată la 0744 320005 sau comenzi@succeed.ro

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Dumnezeu vindecătorul

  1. Pingback: Dumnezeu vindecătorul | Pastor Ciprian Barsan

Lasă un comentariu