Moștenirea lăsată de CAMERON WILSON

Am un vis

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Moștenirea lăsată de CAMERON WILSON

  1. Ady zice:

    Da fr Cameron are o viziune buna ,frumoasa,dar nu cred sa gaseasca „un comitet de lideri romani respectati …” care sa administreze 1.000.000$ fara a-și baga mana pana la coate printre ei. Biserica ce trimite un misionar,sa- l sponsorizeze ,sa-i ceara socoteala de folosirea banilor si de activitatea pe care o face acolo. Este parerea mea si la mulți alții din biserica din care fac parte.

    • Ady, (ne)credința ta nu are de-a face cu realitatea. În primul rând tocmai asta este ideea de COMITET care să administreze acele fonduri. Fiindcă un om, sau doi oameni, sau o biserică, vor avea tendința să decidă în funcție de interese. Dar când există o echipă largă, din diverse zone ale țării și care să lucreze transparent, să dea socoteală, să accepte verificarea din exterior, riscurile scad foarte mult. Să nu credeți că în afară lumea este corectă în mod natural, că firea lor nu este înclinată la alte lucruri. Însă ei au dezvoltat de mulți ani aceste sisteme de dare de socoteală și transparență, lucrul în echipă. Dacă tot ne căinăm că românii nu pot să facă nimic, atunci nu mai evoluăm și peste 100 de ani tot aici ne vom afla.
      Ar fi fost fain ca biserica să fie cea care să se poată ocupa de susținerea misionarului, dar în practică este imposibil. Bugetul pentru întreținerea unei familii în afara granițelor, instruirea misionară, relațiile externe, fondul de risc și toate celelalte detalii din viața misionară fac absolut necesară o lucrare în armonie a misionarilor români.

Lasă un comentariu